Search for content, post, videos

Rugaciunea pentru liniste sufleteasca! Rosteste-o in fiecare zi, iar norocul va fi de partea ta

Daca simti ca norocul te-a parasit in ultima perioada si nu mai stii ce sa faci ca sa-ti gasesti linistea sufleteasca, o solutie ar fi sa-ti indrepti atentia spre credinta si sa rostesti aceasta rugaciune in fiecare zi.

„Doamne Iisuse Hristoase, Mantuitorul nostru, trimis ai fost de Dumnezeu-Tatal pe pamant ca sa salvezi neamul omenesc de la moarte, Care prin insasi a Ta rabdare neclintita si smerenie necuprinsa ai suferit batjocura, rani, cruce si moarte, fara impotrivire.

Vino intre noi si-n casa noastra, precum in mijlocul ucenicilor Tai ai venit dupa Inviere zicandu-le „Pace Voua!” si ai linistit sufletele lor infricosate si intristate. Mantuitorul si ocrotitorul vietii noastre, linisteste sufletele noastre zbuciumate si inviforate. Pacea Ta ce-a nestricata da-ne-o noua, Iubitorule de oameni, nu precum o dau oamenii. Si bucuria Ta fa-o deplina in noi, astfel ca nimic sa nu zdruncine credinta si linistea familiei noastre.

Linistitorul cel sfant si minunat al valurilor inspumate si salvatorul Sfantului Apostol Petru din valtoarea marii, linisteste-ne si pe noi sufleteste si trupeste, caci mult suntem afundati in cumplita mare a pacatelor si a deznadejdii.

Iisuse, Tu esti lumina ce-a dumnezeiasca, mai presus de cuget si de simtire, Tu esti pacea celor tulburati, impovarati si impresurati de necaz. Pazeste-ne pe toti de toata vatamarea si ispita, pentru ca indulcindu-ne din ajutorul Tau, si cu ingerii Tai cei sfinti fiind paziti, toti cu credinta sa cantam: Domnul este ajutorul nostru, nu ne vom teme, caci Tu esti, Dumnezeule, intarirea noastra, Stapanitor puternic si Domn al pacii, si imparatia Ta este imparatie vesnica.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *