Search for content, post, videos

Rugaciunea pentru dezlegarea farmecelor si a blestemelor! Rosteste-o zilnic si vei scapa de necazuri

Daca toate iti merg pe dos si te gandesti ca ti-au fost facute vraji iti propunem sa rostesti aceasta rugaciune despre care se spune ca dezleaga toate farmecele si te ajuta sa scapi de necazuri si nelinisti.

„Dezleaga Doamne toate vrajile, farmecele si blestemele cu care m-au legat vrajmasii mei stiuti si nestiuti, dezleaga-le si intru nimica sa se prefaca. Cearta duhurile necurate, pe pustiu sa se duca, unde om nu locuieste, si apoi la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine robul tau (numele) apara-ma.

Apoi spuneti: „Dezleaga Doamne, toate vrajile cu care m-a legat vrajmasul meu (numele), dezleaga-le. Dezleaga si intru nimic sa se prefaca, alunga duhurile necurate, pe pustiu sa se duca si la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine, robul tau (numele) iarta-ma”.

Citeste si: Rugaciunea pe care ar trebui sa o rostesti daca esti trista sau in depresie

In timpul rugaciunii, cereti: „Dezleaga Doamne, darul de bani, de casa, de imbracaminte, de incaltaminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere si spor, etc (tot ce crezi ca ti-a fost legat). Amin!”.

„Sfintilor Arhangheli Mihail si Gabriel, duceti nevrednica mea rugaciune si nevrednicul meu post la bunul Dumnezeu, pentru iertarea pacatelor mele, ale parintilor mei, ale bunicilor mei, ale celor adormiti din neamurile noastre, ale mosilor si stramosilor pana la al noualea neam si-mi daruiti mie implinirea dorintei mele (spui dorinta)”, scrie secretele.com.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *