Search for content, post, videos

Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti de Sfanta Marie! Te va scapa din impas imediat

O zi a mai ramas pana cand crestin ortodocsii vor sarbatori Adormirea Maicii Domnului, motiv pentru care ar fi bine sa rostesti aceasta rugaciune, despre care se spune ca este benefica pentru cei aflati in impas.

Rugaciunea la Adormirea Maicii Domnului

„Ingerul intai statator din cer a fost trimis sa spuna Nascatoarei de Dumnezeu mutarea ei la cer. Fara de grija si mai inainte sa vesteasca venirea la ea a Fiului lui Dumnezeu. O, Maica prealaudata a Imparatului cerului si al pamantului, a lui Hristos Dumnezeul nostru, Celui nemuritor, Care vietuieste si dupa moarte. Primeste de la noi, la cinstita Adormirea ta, aceasta rugaciune. Acum si in viata aceasta si, la vremea mortii noastre, scapa-ne de toata nenorocirea si chinul. Si Imparatiei celei ceresti ne invredniceste pe noi pacatosii.

Preasfanta stapana, de Dumnezeu Nascatoare, departeaza de la noi, pacatosii si nevrednicii robii tai, trandavirea, uitarea, nerecunottinta, lenevirea si toate gandurile cele rele si viclene, urate si defaimatoare. Alunga-le de la inimile noastre cele ticaloase si de la sufletele noastre cele intinate si de la mintea noastra cea intunecata.

Citeste si: Rosteste rugaciunea de multumire si-ti vei usura sufletul

Stinge vapaia patimilor noastre si ne ajuta ca neputinciosi santem. Fereste-ne de aducerile aminte, de deprinderile cele viclene si de toate faptele cele rele, din noapte si din zi si ne izbaveste de ele. Ca prebinecuvantat si preamarit este numele tau cel sfant, in cer si pe pamant, in vecii vecilor. Amin
cantare cu cucernicie, pentru preacinstita ta Adormire, aducem tie Nascatoare de Dumnezeu. Iar tu, ca ceea ce ai biruinta peste moarte, de toate intamplarile aducatoare de moarte ne pazeste pe noi, ca sa-ti cantam tie: Bucura-te, ceea ce esti plina de har, care intru Adormirea ta, nu ne lasi pe noi!”

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *