Search for content, post, videos

Rugaciunea ce te ajuta sa te vindeci de vicii! Rosteste-o cu incredere si nu vei mai avea probleme

Daca te numeri printre persoanele care sunt dependente de mancare, tigari, droguri sau alcool indreaptati atentia spre credinta si rosteste aceasta rugaciune zilnic.

 

S-ar putea sa te ajute mai mult decat ti-ai fi putut imagina.

„Doamne Iisuse Hristoase, Tu, Cel care ai luat asupra Ta durerile noastre, ajuta-ne pe noi, pacatosii, sa ne salvam prin ranile Tale.

Eu, robul Tau, ma inchin Tie, sa ma curati de patimile mele. Doamne, indura-te de mine, caci mult gresesc in fata ta, nerespectind Legile Tale, lasandu-ma prada viciului. Vezi neputinta mea, vezi lipsa mea de vointa din cauza careia nu reusesc sa lupt si sa inving duhul cel rau care a pus stapanire pe mine.

Citeste si: Rosteste rugaciunea catre Sfantul Spiridon si vei avea parte de minuni in viata

De aceea ma rog Tie sa vii in ajutorul meu si sa-mi dai puterea de a ma abtine de la vicii si sa biruiesc acest viciu, care-mi pangareste sufletul si trupul. Fii pavaza biruitoare si ajutatoare mie si trimite-mi un inger vindecator, care sa ma ajute in staruinta mea de a invinge aceasta patima ce mi-a napadit fiinta.

Pentru acest ajutor, multumesc, iti sunt recunoscator. Iarta-ma! Iarta-ma! Iarta-ma si ajuta-ma, dupa mila si indurarea Ta!

Amin.”

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *