Search for content, post, videos

Rugaciunea catre Sfintii Adrian si Natalia! Rosteste aceste cuvinte si-ti vei proteja casnicia

Daca te confrunti cu probleme in casnicie si pur si simplu nu mai stii ce sa faci ca sa le rezolvi, iti recomandam sa rostesti rugaciunea catre Sfintii Adrian si Natalia, despre care se spune ca protejeaza casniciile.

„O, sfintilor mucenici ai lui Hristos, Adrian si Natalia! Sunteti voi fericiti soti si purtatori de chinuri straluciti. Auziti-ne pe noi cei ce ne rugam cu lacrimi, venind la biserica. Rugati-L pe Stapanul cel milostiv, Domnul nostru Iisus Hristos, sa ne daruiasca pace in familie, sanatate trupeasca si sufleteasca, mantuirea sufletului.

O, sfintit cuplu, sfinti mucenici ai lui Hristos, Adrian si Natalia! Ascultati-ne pe noi ce ne rugam si mijlociti pentru noi, ca sa ni se dea toate cele de folos trupurilor si sufletelor. Si rugati pe Hristos Dumnezeu sa ne miluiasca. Si sa faca cu noi dupa indurarile Sale. Ca sa nu pierim in pacatele noastre. Sfintilor mucenici, primiti glasul rugaciunilor noastre si cu mijlocirile voastre.

Izbaviti-ne de foamete, de ciuma, de cutremur, de potop, foc si grindina, de sabie si de navalirea celor de alt neam, de razboiul cel dintre noi, de moartea cea napraznica si de toate nenorocirile, scarbele si durerile. Ca intotdeauna, prin mijlocirile voastre fiind intariti, sa slavim pe Domnul Iisus Hristos. Caruia I se cuvine toata slava, cinstea si inchinaciunea, cu Cel Fara de inceput al Sau Parinte si Preasfantul Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.

Alesilor slujitori ai lui Dumnezeu si prealaudati mucenici ai lui Hristos,
pentru iubirea Lui ati dispretuit desertaciunea lumeasca. Si v-ati pus viata ca o jertfa curata. Ati ales sa primiti mai degraba chinuri decat sa va lepadati de Dumnezeul cel adevarat. Cu dragoste va laudam sfintilor Adrian si Natalia. Ca cei ce stati langa Tronul cel de har al Domnului desfatandu-va, rugati-va pentru cei ce cu credinta si evlavie va imploram. Si cu multumire va cantam asa: Bucurati-va sfintilor Adrian si Natalie, prealaudati si neinvinsi mucenici ai lui Hristos! Amin.”

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *