Search for content, post, videos

Rugaciunea catre Sfantul MINA! Rosteste-o si-ti va aduce inapoi tot ce ai pierdut

Sfantul Mina este protectorul casei si al celor pagubiti, motiv pentru care se spune ca daca vei rosti rugaciunea acestuia vei primi ajutorul dupa care tanjesti si, mai mult de atat, iti va reda ce ai pierdut.

„Preasfinte si intru tot laudat Mare Mucenic Mina, de minuni facatorule, primeste aceasta rugaciune de la mine, nevrednicul robul tau, caci catre tine, ca la un adevarat izvor de tamaduiri si grabnic folositor cu lacrimi fierbinti ma rog tie.

Vezi, sfinte, paguba mea, vezi saracia si ticalosia mea, vezi bubele si ranile trupului si sufletului meu! Ma rog tie, Sfinte Mina, grabeste-te a ma ajuta cu neincetatele si sfintele tale rugaciuni. Ia aminte la suspinele mele si nu ma trece cu vederea, ca stiu, Sfinte al lui Dumnezeu, ca ai patimit munci grele si chinuri infricosatoare pentru dragostea lui Hristos, dar prin acele suferinte astazi vietuiesti luminat si ai aflat dar de Dumnezeu.

Fiindca ne-am incredintat ca si dupa mutarea ta din viata aceasta trecatoare, cine a nazuit la sfanta biserica ta si cu credinta ti s-a rugat nu a ramas neajutat. Ca cine te-a chemat pe tine intru ajutor si nu l-ai auzit? Sau cine te-a chemat pe tine, de minuni facatorule, si tu l-ai trecut cu vederea? Sau cui, in pagube fiind si alergand spre ajutorul tau, nu i-ai descoperit paguba lui?

Minunile si ajutorul tau m-au facut si pe mine sa alerg la ajutorul tau, sa cred ca la orice facere de bine esti gata ajutator si grabnic folositor. Si eu acum, fiind scarbit si in paguba, alerg catre tine cu credinta si cu lacrimi, ingenunchind, ma rog tie, Sfinte si Mare Mucenic Mina, ca sa te rogi lui Hristos, Fiul lui Dumnezeu, pentru mine pagubasul si scarbitul, celui ce n-a trecut cu vederea rugaciunea ta cea muceniceasca, ci te-a ascultat si te-a intarit si te-a primit in cerestile locasuri.

Roaga-te ca sa fiu si eu ajutat si miluit pentru rugaciunile tale, si din pagube si necazuri izbavit, ca sa laud si bine sa cuvantez si sa slavesc intru tot laudatul si preaputernicul nume al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.”

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *