Search for content, post, videos

Rugaciunea catre Sfanta Roza de Lima! Rosteste-o zilnic si te va proteja

Se spune ca Sfanta Roza de la Lima face minuni, mai ales daca esti credincioasa, motiv pentru care iti recomandam sa rostesti aceasta rugaciune de trei ori, in zile consecutive.

„Dumnezeule, care i-ai inspirat sfintei Roza, înflăcărată de iubirea ta, să părăsească lumea şi să-ţi slujească numai ţie în pocăinţă, dă-ne harul, te rugăm, prin mijlocirea ei, ca, umblând pe pământ pe căile vieţii, să ne bucurăm în cer de izvorul nesecat al desfătărilor tale. Dumnezeul meu, fiindca tu esti atotputernic, nemarginit de bun si milostiv si implinesti fagaduintele tale, eu nadajduiesc iertarea pacatelor mele si imparatia cerului, pentru vredniciile lui Isus Cristos si prin faptele bune ce am incredere sa le fac cu ajutorul harului tau. Dumnezeul meu, fiindca tu esti nemarginit de bun, te iubesc mai mult decat orice lucru si din dragoste catre tine, iubesc pe aproapele meu ca pe mine insumi. Si sunt hotarat a pierde mai bine toate, chiar viata mea, decat a te mania vreodata. Amin.”

Sfanta Roza de Lima este prima dintre locuitorii Americii Latine care a primit rang de sfant in traditia catolica. Ba mai mult, ea este venerata ca patroana a tarii de origine, Perú, a intregii Americi Latine si a Insulelor Filipine. S-a nascut la Lima, marele oras-port pe tarmul Oceanului Pacific si capitala Perú-ului, in ziua de 20 aprilie 1586. In fiecare an, de sarbatoarea Sfantului Bartolomeu, pe 24 august, petrecea tot timpul in rugaciune. Si obisnuia sa spuna ca aceasta va fi sa fie „ziua cununiei mele vesnice”. Chiar asa s-a si intamplat. A trecut la cele vesnice in ziua de 24 august 1617, conform libertateapentrufemei.ro.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *