Search for content, post, videos

Rugaciunea care-ti aduce fericire in casnicie! Rosteste zilnic rugaciunea catre Apostolul Simon Zilotul

Ai senzatia ca mariajul tau este pe butuci? Iti doresti sa-l salvezi, dar parca nu mai stii ce sa faci? Indreapta-ti atentia catre credinta si rosteste o rugaciune catre Apostolul Simon Zilotul, despre care se spune ca aduce fericire in casnicie.

Sfinte, slavite si intrutotlaudate Apostole al lui Hristos Simone, cela ce te-ai invrednicit a-L primi in casa Ta din Cana Galileii pe Domnul nostru Iisus Hristos si pe Preacurata Lui Maica, Stapana noastra de Dumnezeu Nascatoarea, si a fi insuti vazator al preaslavitei minuni a Domnului! Cu credinta si cu dragoste ne rugam tie: cere de la Hristos Domnul sa prefaca sufletele noastre iubitoare de pacat in vase vrednice ale harului; pazeste-ne si ocroteste-ne cu rugaciunile tale de ispitele diavolesti si de caderile in pacat, si mijloceste ca sa primim de Sus ajutor in vremea trandavirii, ca sa nu ne poticnim de piatra smintelii, ci sa umblam fara abatere pe calea cea mantuitoare a poruncilor lui Hristos, pana ce vom ajunge la fericitele locasuri ale Raiului, unde tu acum salasluiesti si te veselesti.

Citeste si: Rugaciunea catre Sfantul Dumitru! Rosteste-o zi de zi si vei avea parte de minuni in viata ta!

Asa, Apostole al Mantuitorului, nu ne rusina pe noi, cei ce nadajduim cu tarie la tine, ci fii noua ajutator si acoperitor toata viata noastra, si ne ajuta a savarsi viata aceasta vremelnica intru buna credinta si cu placere de Dumnezeu, a dobandi sfarsit crestinesc si pasnic, a ne invrednici de raspuns bun la Infricosatoarea Judecata a lui Hristos, ca scapand de vamile vazduhului si de tirania cumplitului stapanitor al acestei lumi, sa mostenim Cereasca Imparatie si sa preaslavim numele cel de mare cuviinta al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, in vecii vecilor. Amin.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *