Search for content, post, videos

Rugaciunea care te ajuta sa scapi de boli! Rosteste-o zilnic, caci efectele sunt nebanuite

Ziua de 24 septembrie este importanta pentru credinciosi, intrucat este sarbatorita Sfanta Mare Mucenita intocmai cu Apostolii Tecla, motiv pentru care iti propunem sa rostesti cu incredere aceasta rugaciune.

Sfanta Tecla, intaia patimitoare pentru Hristos si propovaduitoare a Evangheliei, priveste din ceruri catre noi, cei neputinciosi si impovarati cu multe pacate, care cerem de la tine ajutor si calauzire. Ceea ce din tinerete ai slujit lui Hristos, povatuieste pe cei tineri sa iubeasca pe Domnul si sa implineasca sfintele Lui porunci.

Ceea ce ai suferit pentru credinta si pentru curatie, fii ocrotitoare celor nedreptatiti, alinatoarea durerilor celor suferinzi si sprijinitoare celor ce se lupta impotriva ispitelor si a patimilor. Ceea ce ai vietuit multi ani in pustie si te-ai nevoit in post si rugaciune, daruieste dor de cer si ravna sfanta monahilor si monahiilor care si-au inchinat viata slujirii Domnului. Ceea ce ai fost intocmai cu Apostolii, daruieste-ne sa devenim apostoli ai lui Dumnezeu prin vietuirea, prin faptele si prin cuvintele noastre, ca sa fim lumina in lume.

Tu, ceea ce te-ai rugat pentru sufletul raposatei Falconila si ai induplecat pe Dumnezeu sa o izbaveasca din focul cel de vesnic, fii mijlocitoare pentru iertarea sufletelor celor dragi ai nostri, care au trecut la cele vesnice. Iar noua, celor aflati pe marea involburata a acestei vieti trecatoare, ajuta-ne sa implinim fagaduintele Sfantului Botez, sa spalam cu lacrimi de pocainta intinaciunea pacatelor, si sa dobandim indreptarea vietii, prin viata virtuoasa.

Inalta rugaciuni catre Domnul Hristos, ca sa intareasca poporul bine-credincios in fapte bune, sa ne daruiasca cele de trebuinta in viata aceasta, si toate cele de folos pentru mantuirea sufletelor, sa ne pazeasca de caderi in pacat, si sa ne invete a vietui potrivit voii Sale, ca sa ne invrednicim a ajunge intru lumina cea neinserata a Imparatiei Sale celei vesnice, si sa slavim, impreuna cu toti sfintii, pe Tatal, si pe Fiul, si pe Sfantul Duh, in vecii vecilor. Amin.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *