Search for content, post, videos

Rochii de inchiriat

 

   Daca nu dispui de banii necesari pentru a cumpara o rochie deosebita pentru ocazii speciale, cea mai buna varianta pe care o poti lua in calcul este cea a inchirierii. Fie ca e vorba despre rochia de mireasa, fie ca esti invitata la un eveniment si ai nevoie de o rochie speciala de ocazie, inchirierea poate fi cea mai rapida si mai practica metoda de a te pregati. Nu in ultimul rand, conteaza si pretul, o rochie inchiriata fiind evident mult mai ieftina decat una noua pe care sa o cumperi. Iar cand se pune problema unei rochii de colectie, creata de un designer renumit, diferentele de sume pe care le vei scoate din buzunar sunt mult mai mici.

   Inchirierea rochiei de mireasa

   Nunta este o ocazie speciala, poate cea mai importanta zi din viata ta. Ca mireasa, iti doresti sa stralucesti, sa iesi in evidenta si sa imortalizezi momentul in care totul a fost perfect. Rochia de mireasa ocupa un loc important printre lucrurile necesare pentru a atinge aceasta perfectiune. In primul rand, ea trebuie sa fie speciala, sa intoarca privirile si, poate in primul rand, sa ti se potriveasca perfect si sa te faca sa te simti perfecta atunci cand o imbraci. Multe mirese aleg sa isi inchirieze aceasta rochie, aceasta decizie fiind luata ca urmare a doua motive principale, cel financiar si cel practic.

   Motivatia financiara

   De cele mai multe or, pretul unei rochii de mireasa poate fi extrem de piperat, mai ales atunci cand iti doresti o rochie noua, parte a unei colectii create recent de un designer vestimentar important. O rochie de mireasa deosebita si care sa te faca sa te simti cu adevarat speciala, vei gasi cu greutate la preturi mici deci, mai ales atunci cand banii nu te dau afara din casa, aceasta solutie, cea a inchirierii, poate fi cea mai potrivita.

   Motivatia practica

   Odata cu vremurile, s-a schimbat in mare masura si conceptia noastra despre lume. Multe femei isi doresc sa fie mirese, sa imbrace rochia perfecta dar, in acelasi timp, isi dau seama ca rochia de mireasa e un accesoriu pe care, cat ar fi el de frumos, il porti o singura data in viata (teoretic vorbind). Dupa noaptea nuntii, aceasta rochie sfarseste intr-un ungher al dulapului, adunand doar praf. In cazul in care nevoia de spatiu ne preseaza, rochia devine un obiect futil care nu face altceva decat sa ocupe spatiul pe care l-am putea folosi pentru alte haine, pe care le purtam zi de zi. Solutia la aceasta problema? Inchirierea rochiei. Scapam astfel si de disconfortul de a ocupa un spatiu degeaba si de o cheltuiala deloc mica in perioada de dinainte de nunta.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *