Search for content, post, videos

Reteta usoara pentru chipsuri de rosii

Stiati ca puteti transforma rosiile in chipsuri dulci si crocante? Daca doriti sa faceti cateva, tot ce trebuie sa faceti este sa preincalziti cuptorul si sa aveti multa rabdare – aceste felii subtiri de rosii trebuie sa fie gatite foarte incet in cuptor. Pot fi un rasfat delicios in zilele de post ramase.

Iata reteta foarte usor de urmat:

Ingrediente:

2-3 rosii de dimensiuni mari

2 linguri de ulei de masline extra virgin

Piper macinat

Sare

Mod de preparare

– Cu un cutit ascutit, taiati cu grija rosiile in felii subtiri – cu cat sunt mai subtiri feliile, cu atat mai bine.

– Puneti cateva bucati de hartie de gatit pe o tava mare de servire. Aranjati felii de rosii pe ea.

– Presarati sare si lasati rosiile sa stea timp de 15 minute.

– Intre timp, cuptorul este preincalzit la 250 ° F – echivalentul a 120 ° C.

– Dupa ce au trecut 15 minute, luati o alta tava de servire si introduceti-o cu mai multe bucati de hartie de bucatarie.

– Pe rand, transferati rosiile taiate pe ea, de data aceasta cu fata in jos.

– Presara putina sare. Lasati-le sa stea aproximativ 5 minute.

– Puneti foaie de gatit pe tava. Transferati felii de tomate pe ea, scuturand sarea

– Presara ulei de masline extra virgin si presarati putin piper negru fin macinat.

– Tine-le la copt timp de aproximativ 6 pana la 8 ore – da, atat de mult dureaza ca chipsurile de rosii sa se gateasca la perfectiune!

-Este o idee buna sa verificati la fiecare 3 ore.

-Daca doriti ca chipsurile de rosii de casa sa fie putin moi, coaceti-le doar 6 ore. In caz contrar, lasati-le sa se coaca timp de 8 ore.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *