Search for content, post, videos

Remedii naturale pentru eczema de pe palme

Refuzi sa dai palma cu ceilalti, sa le strangi mana sau sa mergi la salonul de manichiura pentru ca ai eczema in palme? Atunci continua sa citesti. Mai jos vei gasi cateva remedii pe care le poti face pentru a nu lasa aceasta problema sa intervina in viata ta de zi cu zi.

Aplica ulei de cocos

Unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru eczema de pe palme este sa nu lasi acea zona sa se usuce. Din acest motiv trebuie sa te masezi in mod regulat cu ulei de cocos pe maini, mai ales dupa ce te speli.

Masaj cu gel de Aloe Vera

Gelul gasit in interiorul frunzei de Aloe Vera are proprietati calmante si vindecatoare, iar de aceea te poti baza pe ea pentru alinare. Lasa gelul de Aloe Vera sa actioneze timp de 10-15 minute inainte de a clati cu apa. Daca nu ai acces la o planta de Aloe Vera, atunci incearca suc de Aloe Vera pur 100%.

Lapte rece

O metoda rapida de a ameliora mancarimea cauzata de eczema de pe palme este sa aplici lapte rece pe leziuni. Daca doresti, poti inmuia bucati mari de vata in lapte rece si sa le lasi sa actioneze pe palme pana cand se usuca. Asigura-te ca te hidratezi dupa aceea.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *