Search for content, post, videos

Relaxare victoriana pentru femei. Sfaturi de la modelul Armani, Olga Vintaniuc

Olga Vintaniuc modelul pentru “Kryolan”, proiect realizat in colaborare cu “Emporio Armani Romania”, este unul dintre cele mai apreciate fotomodele din Romania.

Ea s-a remarcat din start prin frumusetea sa naturala, dupa colaborari importante cu brand-uri de haine precum “Columbia” si “Armani” si in momentul de fata este intr-o ascensiune de zile mari.

Fiind ea insasi o femeie foarte ocupata, isi da seama de cat de nepretuit este timpul liber si a ales sa ne impartaseasca cateva secrete pentru a reusi sa ne relaxam total, noi insine.

Asadar, dupa ce a explicat pentru Lyla.ro cum sa obtinem un par superb de peste un metru, Olga ne va invata ce putem face pentru o relaxare totala si revigoranta.

Timpul liber pentru mine inseamna armonie si frumusete, este dorinta sufleteasca care se realizeaza zilnic alaturi de cei dragi.

In epoca Victoriana pentru femei clasicul timp liber era reprezentat de plimbarile prin parc, cititul, studierea limbilor straine, pictura si muzica. In secolul XXI, pentru femei, sa faci ceea ce iti place este un lux.

Contemporanul si-a indentificat personalitatea prin echivalarea timpului cu elementul financiar. Femeia de azi in timpul liber nu stie dacat sa munceasca sau sa se gandeasca la munca, uita de ea, ca este femeie si ca trebuie sa–si faca timp pentru a iubi si a fi iubita, pentru ca armonia si frumusetea se mentin cu dragostea fata de ceea ce suntem noi.

Sa nu uitam ca o femeie frumoasa este cea care are incredere in ea, deoarece noi suntem ceea ce gandim si atragem in viata ceea ce suntem. Trebuie sa ne facem timp liber in fiecare zi, sa mentinem armonia interioara, pentru ca dorinta de a trai frumos incepe de la gandirea pozitiva.

Fa-ti timp pentru ca sa te cunosti pe tine insati si vei invata sa simti ceea ce te face sa fii fericita. Fii diferita in fiecare zi, a-du-ti aminte de copilarie, cat de usor iti schimbai rolurile, acum nu te costa nimic, ai libertate, priveste viata ca pe o joaca si nu forta timpul.

Nu te intrista la fiecare insucces deoarece, te face mai puternica. Orice greseala in viata este o invataura bine inteleasa. Si cel mai important! Nu te grabi sa traiesti, savureaza la o ceasca de ceai fiecare gand si actiune.

Inspira-te din Epoca Victoriana, pentru a-ti petrece timpul frumos:

Citeste in fiecare luna cate o carte (intr-un an vei avea citite deja 12 carti)
Studiaza personalitati istorice in special biografia lor
Gateste pentru prieteni si familie (impresioneaza-i cu ceva deosebit) la o gustare buna se aduna vorbe interesante
Fii creativa- Picteaza, danseaza si canta (Creativitatea iti da energie si te binedispune)
Viziteaza cat mai multe locuri si neaparat vei cunoaste lume si idei noi
Fii pozitiva si vei atrage cele mai frumoase evenimente, locuri si persoane!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *