Search for content, post, videos

Reguli pentru o viata zen! Tine cont de sfaturile budistilor si bucura-te de fiecare moment de liniste

Fiecare zi este o adevarata provocare. Te imparti intre serviciu si familie, intre prieteni si cei dragi, iar rareori mai ajungi sa ai timp si pentru tine. Totusi, daca vrei sa duci o viata linistita si sa inveti sa traiesti fiecare moment cu maxima intensitate iti propunem sa tii cont de invataturile calugarilor budisti.

Desi este foarte greu sa intelegi ce se intampla in anumite momente ale vietii sau ce-ti doresti cu adevarat, pentru a trai linistit si ferit de necazuri alege sa iei aminte invataturile lor.

Asadar, cea mai importanta teorie a acestora este sa te concentrezi asupra unui singur lucru pe care-l faci intr-un anume moment. Daca vei incerca sa faci mai multe, te vei pierde, fara doar si poate, in detalii. Ba mai mult, calugarii budisti te invata sa daruiesti din toata inima si sa lasi sa plece de langa tine ceea ce nu poti controla, fie ca vorbim despre o relatie, fie despre situatii, carora nu le poti face fata.

Citeste si: Uita de boli si de tristete! Rosteste cea mai puternica rugaciune catre Iisus Hristos si scapa de probleme

Ba mai mult, calugarii budisti recomanda sa-ti doresti lucruri superficiale si sa te bucuri de o viata mai putin complicata, ca sa fii cu adevarat fericita.

De asemenea, ei sustin ca fiecare zi ar trebui sa fie traita ca si cum ar fi ultima, fara a avea resentimente ori a fi manati de ura. Tot ceea ce conteaza este prezentul, intrucat niciodata nu vom stii ce ne rezerva ziua de maine.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *