Search for content, post, videos

Rapid si gustos! Cum gatesti piept de pui cu usturoi la cuptor

Perioada sarbatorilor de iarna aproape s-a incheiat, iar dupa ce te-ai infruptat din preparate delicioase, cozonaci, carnati si alte preparate, a sosit momentul sa te intorci la alimentatia sanatoasa.

Asadar, daca vrei sa mananci ceva usor si rapid de gatit iti propunem piept de pui cu usturoi la cuptor.

Ai nevoie de:

– trei sau patru bucati de pui
– trei linguri de ulei de masline
– o lingura de pudra de ustori
– o lingura de boia de ardei dulce
– o lingurita de cimbru
– sare
– piper

Mod de preparare:

Feliaza pieptul de pui ca pentru snitele, dupa care spala feliile bine. Usuca-le cu prosoape de bucatarie, dupa care aseaza-le in tava, in care ai pus in prelabil hartie de cop.

Citeste si: Dieta pe culori, o metoda eficienta de slabit! Iata ce sa mananci tinand cont de culorile alimentelor

Unge pipetul de pui pe ambele parti cu ulei de masline, dupa care presara amestecul de condimente, pe ambele parti.

Da puiul la cuptorul preincalzit la 200 de grade, timp de 20 de minute, dupa care intoarce puiul pe partea cealalta.

Extra tips: Serveste acest preparat gustos cu o salata de varza ori cu legume la cuptor sau, de ce nu, poti incerca sa prepari un piure de mazare ori de morcov, daca iti sunt pe plac legumele pasate.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *