Search for content, post, videos

Pulpa de porc in sos de vin si gramajoare de cartofi

Va prezentam o noua reteta delicioasa din cadrul emisiunii „Mama mea gateste mai bine” –  Pulpa de porc in sos de vin si gramajoare de cartofi.

Timp de preparare: 45 minute

Ingrediente (pentru 4 portii):

 

  • Pulpa de porc
  • Unt
  • Vin alb sec
  • Smantana
  • Sare
  • Piper
  • Mustar
  • Cimbru proaspat
  • Cartofi
  • Faina
  • Ulei

Reteta 2_04.05.2015_pulpa de porc in sos de vin si gramajoare de cartofi (1)

Mod de preparare:

PULPA DE PORC IN SOS DE VIN ALB

  • ·         Carnea de porc se taie cubulete, se pune la prajit in unt, dupa care se stinge cu vin si se lasa la fiert pentru cateva clocote.
  • ·         Se completeaza cu smantana si mustar, apoi se condimenteaza cu sare, piper si cimbru proaspat si se lasa la foc mic, pana cand carnea se patrunde.

 

GRAMAJOARA DE CARTOFI

  • ·         Cartofii se taie felii subtiri si apoi se dau prin faina.
  • ·         Se prajesc bine in baie de ulei si apoi se aseaza in forma de gramajoara pe farfurie si langa se pune carnea cu sosul.
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *