Search for content, post, videos

Psiholog Gabriela Lapadatu: Ioana Tufaru are probleme psihice, pentru rating!

Nu cunosc trecutul si nici copilaria Ioanei am urmarit insa cateva emisiuni TV in care nu mi-a fost greu sa remarc gravele probleme psihice ale Ioanei Tufaru, de care au profitat din plin posturile de televiziune si presa din Romania.

Problemele ei nu cred ca au inceput cu aceste aparitii la tv si nici acum 4-5 ani, ci dateaza dupa parerea mea din perioada copilariei dupa divortul, si mai apoi dupa decesul parintiilor.

Dezavantajata atat de fizic cat si de psihic, nematurizata, fara familie, a fost acaparata de strada unde a invatat repede legea facuta de smecherii si “rechinii strazilor“.

Aici a invatat sa cerseasca, sa minta, sa se prostitueze, sa faca bani repede, relativ usor si fara munca pacalind pe cine ii cadea in cale. Nu s-a maturizat nici pana in ziua de azi are impresia ca poate traii fara munca pacalind fostii prieteni de familie ai parintilor, colegii de munca ai parintilor, oamenii de bine din teatru , televiziune, biserica sau organizatii umanitare care au ajutat-o in nenumarate cazuri cu sume consistente de bani.

Unde sunt acesti (nu cred ca vom afla vreodata) bani care azi nu se regasesc in locuinta Ioanei, apartament care a ajuns intr-o stare jalnica spre rusinea ei.

Desigur Ioana incearca sa aduca in apararea ei o serie de circumstante atenuante cum ar fi faptul ca era supraponderala ajungand la 180-190 kg !!! Un serios handicap de altfel pentru oricine cand vorba de un loc de munca (eu cred ca e singura circumstanta atenuanta care este in favoarea ei…de fapt in defavoarea ei…a fost hadicapul fizic si apoi cel psihic)

In rest ar fi putut sa munceasca, insa a refuzat de nenumarate ori oferte din partea oamenilor de bine motivand ca nu poate munci, si ca banii sunt putini. In realitate Ioana este o femeie care la 35 de ani crede ceea ce minte si viseaza la un viitor fara munca, un viitor in care sa poata pacali in continuare pe cine cum apuca.

Am auzit fel si fel de acuzatii la adresa ei cum ar fi: ca minte, ca e lenesa, ca e prostituata, ca e proxeneta, ca e prefacuta…a incercat sa se disculpe in fata acestor acuzatii insa dovada ca are probleme, ca este dezorganizata si lenesa este felul dupa cum ii arata locuinta.

A declarat ca nu doreste sa fie implicata in scandaluri media insa tot ea a fost aceea care a acceptat datorita banilor cu usurinta ofertele televiziunilor pentru a sa lasa balacarita si umilita sub toate formele posible ,expunadu-se in fata unei tari intregi si astfel dovedind faptul ca sufera de grave probleme si nu numai psihice, Ioana la 35 de ani este o femeie cu gandire infantila care in continuare isi traieste “copilaria” !

Ce as putea sa o sfatuiesc?… in primul rand sa se retraga cat mai repede din viata mondena,din acest scandal ajutata si sfatuita de cineva apropiat cu intentii bune, niciodata nu este prea traziu pentru a incepe o viata noua daca este bunavointa. Sa accepte cat mai repede un loc decent de munca si sa incerce sa se integreze in societate!

Ioana are nevoie de ajutor din partea societatii, a prietenilor adevarati, si nu in ultimul rand de ajutor psihiatric pentru ca ea singura nu este in stare sa ia decizii corecte si ne putem astepta oricand la un deznodamant tragic, in cazul in care acest scandal iscat in jurul ei ar putea lua proportii inpingand-o la un gest necugetat!

In acest caz cine isi va asuma vina? Vreo televiziune sau vreun ziar? In nici un caz.  Incredibil pana unde poate duce dorinta pentru rating bun!

Gabriela Lapadatu
Psiholog

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *