Search for content, post, videos

Pregateste-te de Craciun! Cum sa gatesti toba de casa, un preparat ce nu poate lipsi de pe masa ta

Numaratoarea inversa pana la Craciun a inceput, asa ca e musai sa te pregatesti. Asadar, daca ai invitati ori pur si simplu iti doresti sa-i surprinzi pe cei dragi gateste toba de casa, un preparat delicios.

Ingrediente necesare pentru toba de casa:

– un stomac de porc
– 500 de grame de pulpa de porc
– o inima de porc
– o jumatate de ficat de porc
– o bucata de slanina
– o bucata de sorici
– doua urechi
– trei foi de dafin
– sare
– piper
– coriandru

Mod de preparare:

Fierbe intr-un vas mare pulpa, capul si organele, cu exceptia stomacului, timp de doua ore.

Atunci cand furculita intra bine in carne strecoara totul si asteapta sa se raceasca. Ulterior, taie-o sub forma de cubulete si amesteca totul cu doua cani din apa in care au fiert organele, precum si condimentele.

Pune cartea taiata in stomacul curatat si spalat bine, iar mai apoi leaga-l bine, astfel incat sa nu se desprinda.

Inteapa stomacul din loc in loc, ca sa iasa aerul si pune-l la fiert in apa in care au fiert organele. Asteapta 30 de minute, iar mai apoi scoate-o pe un tocator, pune un altul peste ea si adauga o greutate ca sa o preseze bine.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *