Search for content, post, videos

Povesti despre nunta pe care proaspetii casatoriti nu le vor uita

Nunta este in general un eveniment fastuos. Totusi, oricat de bine ai planifica un asemenea eveniment, ceva inevitabil nu merge asa cum ti-ai dorit.

Noi am ales cateva povesti despre cele mai amuzante lucruri care s-au intamplat unor oameni in cea mai importanta zi a vietii lor.

– Cu o saptamana inainte de nunta am avut petrecerea burlacitelor. Spre surprinderea tuturor, totul a mers bine si ne-am distrat. Asta pana urmatoarea zi. M-am trezit dimineata cu aerul conditionat dat la maxim, suflandu-mi in fata. Am decis sa il opresc, dar deoarece telecomanda nu era prin apropiere a trebuit sa ma ridic.

L-am oprit, dar n-am vazut bucata de sticla de langa piciorul meu. Am calcat pe ea si m-am taiat la picior. Mai tarziu, cand doctorul imi bandaja piciorul mi-a zis in gluma (fara sa stie ca urmeaza sa ma casatoresc) „Trece pana te mariti” si chiar asa a fost.

– Cu o zi inainte de nunta, sotul meu a inceput sa imi puna intrebari despre numarul de barbati cu care am fost inaintea lui. A trebuit sa recunosc ca a fost al zecelea. Am vazut expresia lui serioasa si mi-am zis: „S-a dus si nunta…” Apoi a zis, aproape fara sa se gandeasca: „Sunt un adevarat punct de rascruce pentru tine!”

– Totul s-a intamplat in timpul ceremoniei cand ne erau aduse verighetele. Mai intai mi-a pus sotul meu verigheta, apoi, cu eleganta, am luat verigheta lui din cutie si i-am pus-o pe deget, dar nu incapea! Intra pana la jumatate, dar nu puteam sa o imping mai mult.

Toata lumea se uite si am incercat sa i-o pun pe degetul mic, dar nu am reusit. Pana la urma, cu mult efort, am reusit sa i-o pun pe degetul mijlocui. Cameramanul a capturat tot momentul in detaliu pentru filmuletul nostru de nunta.

– Erau multi copii la nunta noastra. Baietei si fetite imbracati frumosi. I-am lasat pe doi dintre ei sa imi tina trena in drum spre altar. Cand sotul meu si cu mine am intrat in sala de ceremonii am simtit ca nu mai pot iniante, era o mare greutate care ma tinea pe loc. Se pare ca cei 2 baietei care trebuiau sa imi tina trena s-au aliat cu un al treilea si s-au decis sa ma traga de trena in directia opusa. Mai erau cativa copii care asteptau la rand, iar dupa ce si-au facut de cap am incercat sa inaintez, dar puterea lor combinata m-a facut sa alunec si sa cad pe spate in fata tuturor.

– Mereu am ras de prietena mea deoarece s-a casatorit cu aceeasi persoana de 3 ori, insa intr-o saptamana ma voi casatori pentru a doua oara… cu fostul sot.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *