Search for content, post, videos

Potiuni magice de dragoste

Intr-o luna in care dragostea pluteste in aer, ai vrea sa-ti recuceresti partenerul, dar nu stii cum? Iti oferim cateva „retete” magice, vechi de sute de ani, care-i vor pune din nou inima pe jar si care vor readuce norocul in casa voastra.

In Evul Mediu, licorile magice erau la mare pret. Curtezanele castigau cu ele inimile celor mai ravniti barbati, dobandind putere de seductie si influenta.

Unele povesti incepute de la un leac de dragoste au intrat chiar in istorie. Licorile erau insotite de ritualuri menite sa-i farmece pentru totdeauna pe domnii carora le erau destinate.

Acum, la cateva sute de ani departare, magia acestor bauturi nu a disparut, deoarece ele contin ingrediente afrodi¬ziace care inflacareaza trupul si sufletul, facand incendiara atmosfera din dormitor. Nu-ti ramane decat sa le incerci efectul.

Potiunea Afroditei

Ingrediente:

5 picaturi apa de trandafir,

1 cupa de sampanie,

250 g zmeura.

Zdrobesti zmeura si strecori sucul obtinut printr-o sita foarte fina. Il amesteci cu sampania si-i adaugi picaturile de apa de trandafir. Pui potiunea obtinuta intr-o sticla inchisa la culoarea, o torni intr-un pahar de cristal si o ¬oferi persoanei iubite. Daca vrei sa faci acest lucru fara ca el sa stie, i-o torni in mancare sau in bautura lui preferata.

Licoarea pentru sotul infidel

Ingrediente:

100 ml must rosu,

1 lingurita miere,

100 ml vin de miere,

3 lingurite zahar brun.

Amesteci mustul cu mierea si zaharul brun si le fierbi la foc mic, pana dau intr-un clocot. Dai licoarea deoparte, o lasi sa se raceasca, apoi o amesteci cu vinul de miere. Se zice ca daca vrei ca sotul tau sa se intoarca la tine, toarna-i in taina din aceasta licoare si vei vedea efectul dupa cateva zile.

Vezi aici care sunt licorile pentru noroc si indragostiti si potiunea afrodisiaca.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *