Search for content, post, videos

PICTORIALELE SEXY PĂLESC în faţa acestor DECLARAŢII! Jojo, DECIZIE RADICALĂ în privinţa fiului ei, Achim: „TREBUIE să FIU ACOLO, să…”

Pe Cătălina Grama, cunoscută sub numele de scenă „Jojo”, am surprins-o la începutul săptămânii la Gala Premiilor GOPO, unde a venit pentru a-şi susţine prietenii dragi, dar şi pe presupusul iubit, Paul Ipate, ce avea rolul de prezentator al evenimentului. Într-o rochie radiantă, ce fura privirile tuturor domnilor prezenţi, Jojo a socializat cu invitaţii şi ne-a împărtăşit câteva cuvinte despre favoriţii ei.Mai mult, actriţa a povestit, în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro, care sunt cele mai de preţ momente pe care le petrece alături de fiul ei, Achim, chiar şi în zilele cu program foarte încărcat.
În trecut, a încins imaginaţia bărbaţilor cu un pictorial de succes într-o revistă destinată publicului masculin, iar treptat, a urcat pe scara actorilor români cu renume, jucând în filme precum „Poker”, „Un caz de dispariţie”, „Naşa”, „Ultimul corupt din România” şi multe altele.

CONTINUAREA AICI.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *