Search for content, post, videos

Pentru cei cu stomacul tare: 9 lucruri scarboase gasite in alimente

Fast food-ul este una dintre componentele vietii moderne. Asa cum ii spune si numele fast food inseamna mancare preparata si servita rapid. Insa, in exemplele de mai jos alimentele au fost preparate mult mai rapid.

Iata 9 lucruri scarboase gasite in alimente.

1. Soarece mort gasit in borcanul cu sos de curry
Cand Cate Barrett a cumparat un borcan cu sos de curry de la un magazin se astepta sa fie picant, insa nici prin cap nu i-ar fi trecut ca o sa gaseasca in recipient un soarece mort.

Femeia, care este asistenta medicala, a vrut sa pregateasca cina pentru logodnicul ei, a pus sosul in tigaie si a observat ca are ceva in el. Cate Barrett a privit cu atentie si si-a dat seama ca in tigaia ei se afla un soarece mort. Cuplul a dus borcanul inapoi la magazin, iar managerul magazinului si-a cerut scuze.

2. Manusa de bucatarie in painea feliata
O femeie din Nordul Irlandei a descoperit o bucata dintr-o manusa de bucatarie coapta intr-o bucata de paine insa a remarcat-o abia cand a inceput sa manance din ea.

Painea a fost cumparata dintr-un magazin local. Victima a facut reclamatie la Protectia consumatorului care i-a amendat pe vinovati cu £750.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *