Search for content, post, videos

Pensia uriasa pe care o incaseaza Monica Tatoiu! Uite cat primeste de la statul roman

Monica Tatoiu a povestit intr-o emisiune TV ce pensie primeste de la stat. Desi nu considera ca este o pensie mare, multi ar spune ca este uriasa, cel putin pentru nivelul de trai din Romania.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul roman si nu din aia speciala, pentru ca mi-am platit mereu taxele si impozitele si nu am acceptat sa fiu platita la negru.”, a povestit Monica Tatoiu in emisiunea „Vorbeste lumea”.

De asemenea, a dezvaluit ca are psoriazis de la 24 de ani: „Am avut un cancer de endometru si nu m-am operat. Este sub control. Am o proteza de sold, sunt Robocop. Am o proteza totala ca am avut parondontoza si mi-au cazut toti dintii din cauza fumatului”, a mai spus ea in emisiunea TV.

Citeste si: O femeie a murit de gripa, din cauza neglijentei medicilor care i-au refuzat internarea! La scurt timp a chemat o ambulanta acasa, unde s-a constatat decesul

Monica Tatoiu este o mare iubitoare de animale si este dispusa sa sacrifice orice pentru a le oferi toate conditiile si toata iubirea necesara.

”Este un rai aici, este adevarat, dar ca orice rai si acesta este construit cu mult sacrificiu si cu multe retineri. Animalele sunt ca si oamenii, unele sunt tandre, iubitoare si altele rele, agresive, egoiste. Ca si copiii nostri, care pot fi complet diferiti, desi sunt facuti de aceiasi parinti. Nu va luati animale daca nu sunteti capabili sa iubiti. Daca nu esti pregatit de sacrificiu nu ar trebui sa ai nici animale, nici copii”, a mai spus Monica Tatoiu.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *