Search for content, post, videos

Pe Iuliu Maniu se impart gratis fructe! – Energizeaza-te pentru un nou sezon! –

In zilele de 17, 20 si 21 septembrie, Parcul Comercial Militari (Carrefour, Galeria Comerciala Militari, Bricostore, Mobexpert, Norauto) va “imparti” sanatate locuitorilor capitalei.

Un studiu recent realizat de GFK Romania a adus din nou in prim plan obiceiurile nesanatoase de alimentatie ale romanilor. Cu toate ca nutritionistii ne sfatuiesc sa mancam fructe si legume de 5 ori pe zi, in Romania de azi sunt destul de putine persoane care urmeaza acest sfat. Drept urmare, pentru a incuraja si sustine consumul de alimente sanatoase, Parcul Comercial Militari, va derula o scurta campanie de incurajare a consumului de fructe proaspete, Energizeaza-te pentru un nou sezon!
Asadar, in zilele de 17, 20 si 21 septembrie, trecatorii care se vor afla pe bl. Iuliu Maniu (intre Pacii si Lujerului), in intervalul orar 12.00 – 17.00, vor primi gratuit cate un fruct de sezon: mere, pere, gutui sau nectarine.

“Prin aceasta mini-campanie, dorim sa readucem in prim plan importanta pe care alimentatia corecta si sanatoasa o are in viata de zi cu zi. Nu trebuie sa uitam ca organismul nostru are nevoie de miscare dar si de aportul de vitamine care sa sustina acest lucru. Actiunea initiata de noi, Parcul Comercial Militari, are misiunea de a-i face pe oameni sa constientizeze ca fructele proaspete sunt bune a fi consumate oricand si cu orice ocazie”, au declarat reprezentantii parcului comercial.

Despre Parcul Comercial Militari

Parcul Comercial Militari este prima zona comerciala moderna din Romania, ea a prins contur odata cu deschiderea primului si celui mai mare hipermarket din Romania operat de catre Carrefour din anul 2001 si a Galeria Comerciale Militari.
Ulterior in incinta parcului s-au mai deschis magazinele Bricostore – fiind unul dintre cele mai mari magazine din reteaua Bricostore cu peste 15.000 mp suprafata de vanzare, Mobexpert – care ofera o gama larga de mobilier si accesorii pentru casa si gradina si Norauto – companie specializata in reparatii auto de calitate si comercializare piese de schimb si accesorii.

Pentru informatii suplimentare vizitati site-ul: www.militari-parc.ro.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *