Search for content, post, videos

Orase populare care pot fi periculoase pentru turisti

Este posibil ca portofelul tau sa fie furat sau sa fii intoxicat cu alimente în orice oras, dar exista locuri in care turistii ar trebui sa fie extrem de atenti.

Noi am decis sa iti povestim despre aceste orase. Trebuie sa remarcam faptul ca exista locuri mult mai periculoase in lume, dar turistii le prefera pe acestea.

1. Barcelona, Spania
Barcelona este o capitala cunoscuta pentru hotii de buzunare. Exista mii de astfel de hoti acolo si sunt foarte priceputi. Barcelona este urmata de Roma, Praga si Paris.

Majoritatea furturilor se intampla pe strada principala a orasului: La Rambla. Iti pot fura banii sau lucrurile pe plaja, in transportul public sau chiar din camera de hotel.
2. Cairo, Egipt

Cairo este un oras legendar si este in contrast cu statiunile egiptene in termeni de relaxare.

In primul rand, este unul dintre cele mai periculoase orase din lume pentru femei.

In al doilea rand, situatia politica este periculoasa si exista adesea conflicte in acest domeniu.

In cele din urma, si cel mai probabil, sute de oameni vor incerca sa te insele neintrerupt.

Cel mai popular exemplu este ca te costa doar 5 dolari pentru a incaleca o camila si 50 de dolari pentru a te da jos de pe ea.

3. Pattaya, Thailanda
Mancarea poate fi un joc de ruleta ruseasca in Thailanda si niciodata nu stiti cand si cum ati putea obtine intoxicatii alimentare.

Se intampla foarte frecvent in Pattaya, un oras foarte murdar, dar inca popular printre turisti. Fructele de mare sunt cel mai adesea cauza, iar uneori carnea si salatele.

Localnicii mananca totul cu o multime de condimente, care ucid toate bacteriile periculoase. Turistii, totusi, aleg sa manance necondimentat. Ca urmare, adesea se aleg cu intoxicatii alimentare. Pentru a fi in siguranta, mancati ca localnicii.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *