Search for content, post, videos

O noua profetie apocaliptica a lui Nostradamus: 2016, anul cu cele mai multe dezastre

Nostradamus, pe numele sau real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist si farmacist francez. Acesta a devenit cunoscut dupa ce a prevestit marile evenimente care se desfasurau sau urmau sa se intample in lume.

1. In partea occidentala a Statelor Unite ale Americii va avea loc cel mai mare cutremur din istorie. Expertii in futurologie care au analizat previziunile profetului francez spun ca exista peste 50% sanse ca aceasta catastrofa naturala sa se produca in acest an.

2. Parintii vor fi vitregiti de propriii lor copii. O noua ‘moda’ va porni din tarile occidentale (nordice) in care, pentru a deveni parinte sau pentru a pastra copilul (ca sa nu intre sub tutela statului), cuplurile vor trece prin o serie de examene si testari dificile. Parintii vor primi licente sau permise de a tine copii, potrivit stiripesurse.ro.

3. Oamenii vor iesi in strada pentru a reclama impozitele si taxele prea mari. Multi nu vor mai dori sa plateasca bani statului din cauza coruptiei prea mari.

4. Oamenii vor invata sa vorbeasca cu animalele.

5. Radiatiile vor crea mari probleme in toata lumea. Incalzirea globala devine o amenintare serioasa si va fi luata cu adevarat in serios din toamna acestui an.

6. Medicina va avansa atat de mult incat oamenii ar putea trai 200 de ani (asta in urmatorii zeci de ani).

7. Vezuviul ar putea erupe in acest an si va provoca cutremure locale in zona sudica a Europei.

8. Vor exista doar trei limbi pe planeta. Diferentele lingvistice vor disparea incetul cu incetul si asta din cauza avansarii tehnologiei.

9. Sfarsitul lumii va veni abia in 3797. Nostradamus a vorbit si despre faptul ca pana la aceasta data, oamenii vor lua contactul cu extraterestrii.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *