Search for content, post, videos

O nebunie pe care trebuie sa o incerci iarna asta – budinca cu conopida la cuptor

Daca adori legumele si iti place sa incerci preparate care mai de care mai inedite iti propunem sa incerci budinca cu conopida la cuptor. Se prepara rapid si este, fara doar si poate, delicioasa.

Ingrediente necesare pentru a prepara budinca cu conopida la cuptor:

– 800 de grame de conopida
– 400 de grame de iaurt
– o legatura de marar
– 150 de grame de branza sarata
– un praf de sare

Mod de preparare budinca cu conopida la cuptor.

Spala bine conopida si mai apoi desparte buchetelele unele de altele, dupa care opareste-le pentru cateva secunde, iar apoi scoate-le cu o spumiera.

Aseaz inflorescentele de conpida intr-o tava de cuptor, insa ai grija ca buchetelele sa fie asezate in sus. Incearca sa nu lasi spatii mari intre bucatelele de legume.

Ulterior, cand ai terminat de asezat conopida toarna compozitia obtinuta din baterea oualor cu iaurtul, branza rasa, praful de sare si mararul tocat fin.

Lasa budinca de conpida la cuptor pentru circa 35-40 de minute, la 180 de grame, iar mai apoi asteapta sa se rumeneasca bine.

Ca sa-i dai un plus de savoare ai putea sa presari cascaval ras sau parmezan deasupra. Pur si simplu va fi o nebunie. De asemenea, aceeasi reteta o poti prepara si cu broccoli, daca iti este pe plac.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *