Search for content, post, videos

Noua piesa a lui Stefan Banica Junior – VIDEO

Stefan banica Junior a lansat ultimul sau single, „Nu e prea tarziu”, care va putea fi gasit pe al 14-lea disc al carierei sale.

Melodia a fost inregistrata in luna iunie si este o compozitie proprie a artistului. Acesta din urma a declarat ca piesa este un cantec de dragoste cat se poate de vintage cu care spera sa isi cucereasca din nou fanele.

„E o piesa de dragoste in care am pus accent pe stare, emotie si versuri. Chitara electrica are un sound aparte, vintage, gen anii ’60, iar contrabasul aduce un plus de autenticitate, parfumul specific acelor ani. Consider ca e un cantec binevenit in peisajul muzical actual si sper sa va placa, sa-l fredonati!” a declarat Stefan Banica Jr.
VIDEO

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Juan</cite>

    bv baieti! in sfaisrt aud melodii facute de romani cu sound la fel de bun sau in unele cazuri mult mai bun ca soundurile straine. Majoritatea melodiilor voastre sunt bune, dar sincer, vreo 2 sunt de exceptie si se autopozitioneaza pe o insula a inaltei calitati in materie de muzica iar cele 2 sunt inna hot si play & win slow motion. BV, sper sa mai auzim de voi in contextul aceleasi calitati. bafta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *