Search for content, post, videos

Noi marturisiri facute de Andreea Raicu! Declaratii neasteptate despre barbatul ideal din viata ei

Nu de putine ori a impresionat prin marturisirile facute despre viata ei personala, insa de aceasta data Andreea Raicu a surprins din nou.

Intr-o postare pe blogul personal, Andreea Raicu a dezvaluit ca si-a imaginat cum ar arata iubitul perfect: ”Mi-a luat mult timp sa inteleg ca ani de zile multe dintre criteriile mele de selectie erau create de minte si mai putin de inima.

Si e greu sa schimbi asta, dar am inteles ca daca vreau o relatie sanatoasa nu pot sa stau ascunsa dupa mastile pe care le-am construit atatia ani si care au devenit parte din mine in asemenea masura incat uneori nici nu le mai identific, sau sa ma feresc de ranile pe care le-am tot evitat in diverse relatii, acoperindu-le cu alte masti”.

Andreea Raicu schiteaza si portretul barbatului de care are nevoie in viata ei: ”Inalt, bine facut, sa fie placut de toata lumea… sau ma faca sa ma simt iubita, protejata, fericita, indiferent de ce se intampla in jur, sa stiu ca pot vorbi despre orice oricand, oricat de dureros ar putea fi la prima vedere, stiind ca va intelege?

Vreau pentru mine un om bland, rabdator si asumat in rolul lui de adult, care nu se refugiaza in spatele copilului din el, care da vina pe tot si pe toate, un om care vrea sa creasca, sa evolueze si care isi doreste sa aduca lucruri minunate atat in viata mea cat si in a celorlalti.

Cert este ca in viata mea au fost barbati care au bifat mai toate casutele din lista mea lunga, dar abia acum realizez ca eram foarte indragostita – si nu de ei, ci de proiectia pe care mi-o facusem, de imaginea frumoasa pe care o crease lista mea.”, a scris ea pe blogul personal.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *