Search for content, post, videos

“Moshocicliştii” vă invită să parcurgeţi alături de ei “kilometri de zâmbete” într-o campanie umanitară ce se află la a VI-a ediţie

Scopul acestei campanii este de a colecta donaţii constând în jucării, dulciuri, fructe, cărţi sau hăinuţe pentru copii instituţionalizaţi din Bucureşti şi împrejurimi, pentru copiii provenind din familii cu posibilităţi reduse sau pentru oricare alte cazuri ce necesită asistenţă.

Anul acesta Moshocicliştii v-au pregătit mai multe surprise:

  • Prima dintre ele este “Parada Moshocicliştilor” ce provoacă toti motocicliştii curajosi din Bucuresti la o dublă întâlnire în week-end-ul 14-15 decembrie, începând cu ora 12:00, la intrarea Palatului Copiilor din Parcul Tineretului. Toţi moşuleţii, renii sau crăciuniţele de pe mototciclete vor împărţii flyere şi invitaţii şi îşi vor da silinţa să adune cât mai multe donaţii pentru copii institutionalizaţi. Totul se va încheia cu o parada moto de Crăciun prin Bucuresti.

  • Cea de-a doua surpriză este Concertul Umanitar cu care ne-am invăţat de anul trecut. Invitaţii acestui an sunt trupele INT.ACT si RED MAGNETIC, dar nu numai. Cristian Hrubaru de la Rock FM va fi alături de Moshociclişti, fiind elementul principal pentru o atmosferă incendiară. Aşa că pe 19 decembrie, începand cu ora 21:00, aunteţi aşteptaţi în Club Panic, str. Academiei, nr. 19-21 (pasajul Victoriei). Intrarea la evenimente se face pe bază de donaţie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *