Search for content, post, videos

Mihaela Radulescu se intoarce in TV. Iata unde!

Mihai Tatulici a facut cateva dezvaluiri referitoare la noua emisiune a Mihaela Radulescu. Se pare ca Mihaela ar urma sa prezinte o emisiune la Realitatea TV, potrivit celor declarate de tatulici pentru "Adevarul". 

"Potentialul Mihaelei este foarte mare. Mie mi s-a parut ca a iesit prematur din viata de televiziune si a durat ceva pana am convins-o sa revina. Avand un copil mic de care se ocupa, este destul de complicat pana si sa-i aranjezi avioanele de la Monte Carlo la Bucuresti si retur", a declarat Mihai Tatulici.

"Relatia este construita pe baza vechii amicitii dintre mine si Mihaela. O cunosc foarte bine, stiu potentialul ei si am lucrat cu foarte mare placere si la format, si la rubrici", a mai spus Tatulici pentru "Adevarul".

El a precizat ca noul program va fi transmis saptamanal, in intervalul 14-17, si va fi adaptata specificului televiziunii de stiri.

"Este un format nou, foarte performant, «infotainment». Sunt multe informatii din foarte multe domenii, legate de familie. in general, sunt invitate mari personalitati. Emisiunea va fi condimentata cu foarte multe materiale informative, reportaje, foarte multa publicistica", a explicat omul de televiziune.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *