Search for content, post, videos

Mesajul sfasietor al unei tinere care si-a pierdut iubitul cu putin timp inainte de nunta: ”Ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa zi…”

A visat intotdeauna sa-si intemeieze o familie, insa viata a fost mult prea dificila pentru ea, intrucat si-a pierdut logodnicul cu putin timp inainte de nunta.

Debbie Gerlach a suferit teribil atunci cand si-a pierdut partenerul intr-un accident teribil, insa de curand, ea a facut public un mesaj emotionant, in dreptul unor imagini emotionante, in care apare imbracata in rochie alba de mireasa, iar langa ea este doar umbra celui iubit.

„Astazi ar fi trebuit sa fie cea mai frumasa zi din viata mea. Astazi era ziua in care ar fi trebui sa-mi unesc destinul cu cel mai bun prieten. Ar fi trebui sa ma trezesc, sa-mi pun rochia de mireasa si sa pasesc spre altar catre barbatul visurilor mele. Astazi, in fata familiei si prietenilor, eu si Randi ar fi trebuit sa ne marturisim iubirea unul pentru altul si sa ne juram credinta vesnica. Astazi trebuia sa fie ziua la care am visat inca de mica. Astazi ar fi trebui sa devin sotie, sa devin doamna Zimmerman…

… insa astazi m-am trezit singura, ca de obicei. M-am trezit inca o data cu inima sfasiata. Astazi nu ma va duce tata la altar. Astazi nu voi vedea privirea lui Randi atunci cand ma vede imbracata in rochia de mireasa, rochia pe care am ascuns-o de el pentru ca nu mai avea rabdare. Astazi nu-mi voi revedea familia si prietenii. Nu ma voi casatori cu iubirea vietii mele. Nu voi avea un sot…

Citeste si: De ce nu s-a mai casatorit Neti Sandu niciodata! Astrologul a dezvaluit totul: ”Am trait…”

… asta pentru ca o persoana a facut o alegere care mi-a schimbat viata pentru totdeauna. A ales sa NU opreasca la stop, sa nu opreasca atunci cand mi-a vazut iubitul apropiindu-se de el pe motoclicleta, ci a ales sa accelereze.

Va rog sa cititi acest mesaj. Aveti grija de motociclisti, opriti la semne si conduceti prudent pentru ca pe acea motocicleta sta intreaga lume a unei alte persoane. Poate ca daca ar fi oprit, astazi m-as fi casatorit cu iubirea vietii mele..

Te iubesc, Randy Z Zimmerman”

Mesajul emotionant al tinerei a devenit viral pe retelele de socializare, fiind distribuit de peste 160.000 de ori.

11/11/18 ??‍⚖️?? Today was supposed to be the best day of my life. Today was supposed to be the day I married my best…

Publicată de Debbie Gerlach pe Duminică, 11 Noiembrie 2018

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *