Search for content, post, videos

Marturisirile incredibile ale unei cantarete celebre despre fostul sot: ”Mi-era frica de el!”

Una dintre cele mai indragite cantarete a vorbit despre fostul sot si a oferit detalii incredibile despre comportamentul acestuia.

Cher, caci despre ea este vorba, a fost casatorita cu artistul de origine italiana Sonny Bono, care a durat intre 1964 si 1975, insa a fost si cea mai dureroasa.

Astfel, celebra cantareata nu se teme sa vorbeasca despre barbatul care i-a fost si coleg de scena in celebrul duet Sonny&Cher si a dezvaluit ca i-a fost un sot ingrozitor, care s-a folosit de ea, tratand-o mai degraba ca pe o gaina cu ouale de aur decat ca pe o nevasta.

Citeste si: Radu Valcan, marturisiri despre casnicia cu Adela Popescu: ”Trebuie sa ai foarte mare grija!”

“Mi-era frica de el ca de un tata. Nu m-a lovit niciodata si n-a tipat niciodata la mine. Dar putea fi foarte dur, in sensul ala oribil, tipic sicilian. Nu eram in stare sa-i raspund.

Asta era problema mea, nu puteam sa-i raspund niciodata si, in felul asta, nu-mi puteam cere drepturile”, avea sa marturiseasca, mai tarziu, si Cher.

Cher si Sonny au divortat in 1974, iar aceasta a descoperit a toti banii pe care i-a castigat in cariera ei au fost incasati in secret de Sonny, iar ea a ramas o nevasta disperata si falimentara.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *