Search for content, post, videos

Mallul de 5 etaje. Shops and the city

 

    Suntem constienti cu totii de utilitatea unui magazin universal, mall online, asa cum este el denumit in ultima vreme. Odata cu vremurile, s-au schimbat si nevoile noastre dar si responsabilitatile. Suntem din ce in ce mai ocupati, timpul liber pare din ce in ce mai valoros si mai important asa ca, ideea unui magazin care sa incorporeze sute de alte magazine care sa ne ofere acces rapid la tot ceea ce ne trebuie este ideala. Traim intr-o lume a vitezei care evolueaza odata cu noi si cu nevoile noastre.

       Odata cu aparitia Internetului, si accesul la nevoile de baza s-a simplificat, mall-urile online fiind un exemplu cat se poate de bun in acest sens. De cele ma multe ori, excluzand alimentele de baza – desi nu e o regula absoluta, aceste magazine ne usureaza viata de zi cu zi si ne scutesc de plimbarile interminabile prin oras, mai ales acum, cand timpul liber este atat de important. Cea mai noua si mai moderna solutie o gasim pe un mall online cu 5 etaje si anume Shops and The City, un mall ultramodern cu 5 etaje al carui sediu se afla insa pe un server si nu pe o strada, care incorporeaza, pe etaje si categorii, cele mai mari si imporante magazine online romanesti, incepand de la produse de imbracaminte si incheind cu solutiile IT.

   Parter: La fel ca si un mall normal, Shops and The City este structurat pe etaje, pentru a va usura astfel selectia produselor de care aveti nevoie. Astfel, parterul contine promotiile speciale de la cele mai importanti furnizori online, promotii care va pot ajuta sa alegeti produse deosebite la preturi mici, cadouri pentru cei dragi atat pentru sarbatori cat si pentru aniversari.

   Etajele 1,2 si 3 sunt impartite pe sectiuni, fiecare dintre acestea fiind dedicat unui anumit segment de cumparatori. Veti gasi o selectie cu articole pentru copii la primul etaj, pentru femei la etajul al doilea si pentru barbati la cel de-al treilea etaj.

     In fine, ultimele doua etaje, 4 si 5, sunt dedicate timpului liber, casei si gradinii si zonei IT & C.

 Cu ocazia sarbatorilor de Valentine day a mai fost adaugat inca un etaj acestui mall online, etaj unde se va organiza un targ online cu cadouri.

  Concluzia? Shops and The City, un mall online cu 5 etaje, este destinatia ideala pentru cei care fac cumparaturi online si nu numai. Usor de navigat, atractiv ca design si bine structurat, acest mall inedit ne poate usura cautarea atunci cand avem de cumparat ceva. Si, de ce nu, sa ne dea idei atunci cand avem bani pusi deoparte dar nu ne-am gandit la nimic special pana acum. Oricum, va recomand tuturor sa va faceti cumparaturile aici.
 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *