Search for content, post, videos

Maia Morgenstern, despre cele mai dificile momente din viata ei: „Pierderea mamei, pierderea parintilor…”

Una dintre cele mai indragite actrite de la noi este, fara doar si poate, Maia Morgenstern, care este recunoscuta pentru rolurile celebre ce au cucerit inimile romanilor. Totusi, viata ei nu a fost deloc usoara, iar de curand, ea a vorbit despre cele mai dificile momente din viata ei.

Astfel, in cadrul unui interviu pentru VIVA!, celebra actrita a marturisit ca pierderea unor persoane dragi au afectat-o destul de mult.

”A fost o copilarie complicata, in care parintii au stiut sa suplineasca prin dragoste si cultura, prin educatie. Imi amintesc de plimbarile cu tata prin parc si de mama, in pragul usii dormitorului, care imi citea povesti. Si teatrul de papusi unde ma duceau parintii, imi amintesc. Pierderea mamei, pierderea parintilor. Nu pot spune ca au ramas in urma, ca am depasit.”, a marturisit ea.

De asemenea, ea a dezvaluit si cum este ca mama: ”Exigenta, extrem de doritoare de a fi alaturi de copiii mei, cu bune si rele, de a invata de la ei. Imi doresc sa le fiu prieten, fara a abdica vreun moment de la statutul de parinte. Cu autoritate, dragoste, duiosie si responsabilitate. Nu mereu reusesc, am facut si eu greselile mele, dar mi-am dorit intotdeauna sa-mi inteleg copiii.”, a povestit ea, insa ii lipseste increderea in ea: ”Increderea este un lucru la care lucrez in permanenta. Incredere in oameni am, pentru ca am prieteni foarte buni. Increderea in tine, in propriile tale forte e un lucru la care lucrezi permanent.”, a povestit ea.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *