Search for content, post, videos

Madonna rupe scena la 53 de ani – VIDEO

Desi este deseori tavalita de presa tabloida din cauza aspectului ei, Madonna a reusit din nou sa dea clasa carcotasilor.

La cei 53 de ani ai sai a sustinut un recital spectaculos la gala Super Bawul din SUA, in fata a 70.000 de spectatori. Spectacolul a fost urmarit totodata de peste 100 de milioane de telespectatori americani, care au rams masca dupa ce au vazut prestatia vedetei.

Cantareata americana a prestat in timpul pauzei din finala campionatului de fotbal american, disputata intre New England Patriots si New York Giants, in orasul Indianapolis. Madonna a aparut pe scena intr-un car antic tras de soldati romani. Spectacolul care a urmat a fost de-a dreptul incendiar. Cantareata insasi a dezvaluit in urma cu cateva zile ca, pentru a pune in scena un astfel de spectacol, a avut nevoie de un antrenament intens si de o pregatire perfecta.

In 25 de ani pe scena nu am muncit niciodata atat de mult si nu am repetat niciodata cu o astfel de minutiozitate. Acesta a fost visul meu din tinerete, visul unei fete din Midwest, sa cant pe scena, in pauza finalei Super Bawl, a declarat artista pentru presa din SUA.

VIDEO>

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *