Search for content, post, videos

Luna viitoare ai putea fi la plajă în Santorini. Vrei să știi cum?

Luna viitoare ai putea fi la plajă în Santorini. Vrei să știi cum?

Ai văzut imagini cu Santorini? Sunt sigură că da, pentru că frumusețea insulei e celebră. Probabil e unul dintre cele mai căutate locuri din Grecia. Unde vin zeci de mii de turiști din toată lumea, în fiecare an.

Peisajul e absolut magnific, străduțele acelea înguste au un farmec aparte. Iar vremea e întotdeauna perfectă. E ca într-un film romantic, în care ți se pare că ești într-o poveste. Doar că e foarte real.

Acum poate ai impresia unei perspective îndepărtate. Dar e mai aproape decât îți imaginezi. Vrei să afli cum? Hai să-ți explic cum reușești asta! Sunt sigură că o să-ți pregătești costumul de baie după ce afli cât de simplu ajungi în Santorini.

Hai și tu într-o vacanță superbă!

Santorini e una dintre cele mai frumoase insule din lume. Fără exagerare. Partea cea mai bună e că poți ajunge acolo direct din Iași. Cu avionul, pe cont propriu sau printr-o agenție de turism.

Dacă mergi printr-o agenție, totul e mai ușor. Cei de acolo se ocupă de bilet, de cazare la un hotel all-inclusive. Așa fac toate modelele de la Heylux Iași. Ah, dar am uitat să mă prezint: sunt Claudia, PR la cel mai mare studio de videochat din oraș.

Așa ajungem și la banii cu care poți să-ți plătești vacanța asta. Lucrez deja cu zeci de modele care merg an de an în Santorini, Mykonos sau Corfu. De fiecare dată, impresia cu care revin e wow!

Într-adevăr, nu te poți sătura niciodată de cazări de 5 stele, apă turcoaz, peisaje incredibile. Ok, poate ți se pare scump. Dar asta se întâmplă pentru că ai veniturile de acum. Din moment ce devii model de videochat, lucrurile se schimbă.

Începi să câștigi câteva mii de euro pe lună și îți permiți plăceri interzise până acum. Devii liberă financiar, o femeie independentă, stăpână pe forțele tale. La fel ca celelalte colege de la studio.

Sunt persoane exact ca tine: tinere, energice, dornice să-și trăiască viața. Iar domeniul ăsta e exact ce le trebuie. În fond, videochatul este o oportunitate unică. De care merită să profiți și tu.

Câștigi bani mai repede decât crezi

În domeniul ăsta, lucrurile se întâmplă repede. Dacă te angajezi acum, luna următoare poți fi deja pe plajă. În Santorini sau unde vrei tu. Când ești ambițioasă, banii se adună cât ai clipi în contul tău.

Totul ține de seriozitate și motivație. De restul ne ocupăm noi. Important e să-ți fixezi obiectivul ăsta: „Da, în 30 de zile, vreau să fiu și eu acolo unde e superb!”. Îți oferim cele mai mari comisioane, te sprijinim prin training profesionist, deci poți ajunge foarte departe.

Cu alte cuvinte, succesul nu ține de noroc. În niciun caz aici. Ci de organizare, de lucrurile pe care le faci zi de zi la studio. De asta reușita e sigură. Din moment ce îți dorești cu adevărat să ajungi pe plaja aceea magică, din Santorini, îți iese 100%.

Ca să te convingi de asta, cel mai bine e să le întrebi pe celelalte modele de la Heylux Iași. Vii la studio, vezi cum e amenajat la noi, vizitezi camerele de lucru. Discuți cu colegele noastre, iar ele îți spun unde își fac vacanțele.

Din povestirile lor, îți dai seamă ce viață au. E la un cu totul alt nivel decât ai fost obișnuită. Distracția, relaxarea devin un fel de a fi. La fel cum vor fi și pentru tine. Imediat după ce te angajezi ca model.

Abia aștept să ne auzim la telefon și să stăm de vorbă. Pregătește-te să-ți fie bine. Bine de tot chiar! Vacanțele de vis abia încep. Mai ales că meriți asta. Te aștept cu drag la noi, la o cafea bună și discuții despre bani și plaje exotice!

Contact Heylux Iași

Tel: 0744.33.77.11

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *