Search for content, post, videos

Lucrurile care ar trebui sa ramana mereu secrete! Ce n-ar trebui sa dezvalui niciodata despre tine

Faptul ca oamenii au secrete nu e un lucru neobisnuit, insa cea mai mare greseala pe care o poti face este sa te astepti ca altii sa ti le pastreze.

 

De aceea, iti propunem sa descoperi care sunt informatiile pe care n-ar trebui sa le impartasesti sub nicio forma ca sa te bucuri de o viata linistita.

Certurile in familie

Desi pot fi extrem de enervante si deseori ai putea fi afectata de ele, certurile in familie ar trebui sa ramana…in familie. Desi ai putea sa simti o usurare daca vei vorbi despre probleme, in foarte scurt timp vei fi ajuns sa iti fi dorit sa nu fi deschis gura.

Probleme cu copiii

Daca ai probleme cu copiii, impartaseste doar anumite lucruri, care sunt comune si despre care ai auzit si din partea altora, daca esti convinsa ca poti primi un sfat util. Totusi, daca ai o problema serioasa, ce persista, apeleaza la ajutorul unui specialist.

Numarul de parteneri sexuali

Pentru barbati, acesta este un motiv de lauda si de apreciere, insa pentru femei, nu. Desi n-ar trebui sa-ti pese ce spun cei din jur, nu le da apa la moara. Tine aceste informatii pentru tine. E mult mai elegant. De asemenea, nu detalia viata ta sexuala in compania prietenelor tale.

Fanteziile sexuale ale partenerului

Oare mai e necesar de precizat cat de intime sunt astfel de informatii? Nici tu nu ti-ai impartasi fanteziile sexuale altcuiva decat unui partener cu care exista un grad inalt de intimitate. In mod asemanator, iubitul tau ti-a dezvaluit o parte intima a vietii lui, destinata doar urechilor tale. In public, majoritatea ar fi rusinata de astfel de informatii despre sine.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *