Search for content, post, videos

Lucruri pe care oamenii de succes le fac in fiecare dimineata

Astazi va dezvaluim o parte din secretele oamenilor de succes, iata ce fac in fiecare zi, care este rutina lor si cum se mentin la putere.

Au un somn odihnitor

Daca vrei sa fii in forma dimineata, nu e bine sa fii lipsita de somn. Sheryl Sandberg, COO din Facebook, este una dintre cele mai aglomerate femei de pe planeta. Intr-un interviu acordat revistei USA Today, ea a dezvaluit unul dintre sfaturile ei de top pentru a merge inainte dimineata: se asigura ca are un somn bun.

Sheryl marturiseste ca deconectarea de la tehnologie este dificila, dar intotdeauna opreste telefonul, astfel incat sa nu fie deranjata peste noapte. Obiceiurile cum ar fi scaderea nivelului de lumina, ajungand la culcare la o ora rezonabila si relaxarea constienta inainte de culcare, toate pot aduce o diferenta enorma tiparelor noastre de somn.

Apoi, sunteti gata pentru o noua zi. Urmati aceste sfaturi simle pentru a avea cel mai bun somn de noapte vreodata.

Se trezesc devreme

Oprah Winfrey este o persoana legendara, iar ea de obicei se ridica din pat pana la ora 6 dimineata. Vedeta sustine ca ajunge la biroul sau la 6:30 dimineata. Aproape fara exceptie, oamenii de succes isi incep ziua mai devreme. Multi spun ca se ridica intre orele 5 si 6 dimineata.

Trezitul devreme este deosebit de bun pentru cei care lucreaza de acasa sau au copii mici, deoarece pot indeplini sarcini de lucru fara intrerupere. Sau puteti prefera sa va acordati timp pentru activitati spirituale sau exercitii fizice.

Ei petrec timp in meditatie

Este important sa aveti grija de starea de sanatate mintala atunci cand va petreceti ziua folosind creierul la cea mai mare capacitate. Multi dintre cei mai de succes antreprenori se indreapta spre meditatie pentru a ajuta.

Intr-un articol LinkedIn Pulse, Jeff Weiner, CEO al LinkedIn, descrie modul in care utilizarea unei aplicatii de meditatie l-a ajutat sa stabileasca o rutina de meditatie zilnica. El simte ca acest lucru aduce mari beneficii bunastarii sale mentale.

Ei evita sa bea cafea de la prima ora

Jack Dorsey, CEO al Twitter si Square, a dezvaluit ca rutina lui de dimineata include trezirea de la ora 5 dimineata. El urmeaza acest lucru cu exercitii si meditatie, inainte de a merge la magazinul sau de cafea preferat pentru micul dejun. Ar putea parea tentant sa ajungi la acea ceasca de cafea invioratoare, in clipa in care te ridici din pat.

Dar oamenii de succes stiu ca cafeina nu este cea mai buna solutie. Iata de ce ar trebuie sa asteptati pana dupa ora 9 pentru prima ceasca de cafea.

Au un mic dejun sanatos

Un alt director executiv cu o rutina de dimineata este Richard Branson, fondatorul grupului Virgin. Branson este bine cunoscut pentru faptul ca acorda atentie obiceiurilor sale alimentare. Intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri pentru Forumul American Express OPEN, el spune ca are, de obicei, salata de fructe si muesli pentru micul dejun. Daca va treziti tarziu, este tentant sa renuntati la micul dejun.

Dar alimentarea unui mic dejun sanatos este o modalitate importanta de a va alimenta corpul pentru durerile de dimineata. Cerealele integrale, fructele si carbohidratii cu eliberare lenta precum fulgi de ovaz sunt toate optiuni bune.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *