Search for content, post, videos

Loredana Groza, marturisiri sfasietoare: ”Era zile in care nu aveam decat un leu…”

Loredana Groza este, fara doar si poate, una dintre cele mai indragite artiste de la noi, insa viata ei nu a fost deloc usoara.

Vedeta a dezvaluit ca a trecut prin multe momente dificile si, mai mult de atat, a crescut in saracie.

„La repetitiile pentru concursul Steaua fara nume, erau zile in care nu aveam decat 1 leu si imi planificam sa mananc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutarie, unde faceau niste chifle foarte bune. Si am zis: O sa imi iau una dimineata, imi mai iau una la pranz si imi pastrez doua pentru cand vin seara.

Costa 25 de bani o chifla. Nu mi se parea ca fac un efort sau ca n-am ce-mi trebuie, fiindca nu aveam termen de comparatie. Nu existau copii care sa vina cu Mercedesul la scoala. Cati bani imi dadusera ai mei atatia aveam, nu mi se parea nimic anormal. Eram fericita ca sunt in Bucuresti, ca o sa ma duc la Televiziune, sa vad cum e intr-un studio’, povesteste Loredana Groza in cartea sa ”Loredana, Sentimente”.

De asemenea, ea a marturisit ca a pierdut tot in momentul in care a fost interzisa in Romania. „Am luat calea pribegiei, cum se spune, si m-am dus in Italia si am luat-o de la zero. Am ajuns sa fac televiziune acolo, dupa nu foarte mult timp, sa am concerte si sa-mi castig acei bani cu care puteam sa-mi duc mai departe visele.

Adica sa scriu muzica. Si asa am inceput sa scriu muzica. (…) Trebuie sa invat si sa am curajul sa pot sa ma exprim direct prin muzica pe care eu o simt. Si asta au aparut primele mele albume, „Atitudine”, „Nascuta toamna”, „Tomilio”, in care m-am implicat si la muzica, si la versuri, si la orchestratie.

Si am inceput sa fac show-uri live si usor, usor am deprins aceasta meserie de cantaret live, pentur ca e o mare diferenta sa canti in studio si cu totul o alta abordare atunci cand esti pe scena”, declara Loredana.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *