Search for content, post, videos

Litherapy – soluția ta pentru durerile de spate și durerile articulare

Litherapy - soluția ta pentru durerile de spate și durerile articulare

Litherapy este un centru de vindecare a durerii, cu o istorie de peste 10 ani experiență pe piața românească și mii de pacienți mulțumiți de serviciile sale medicale, dar și de rezultatele obținute.

Portofoliul de servicii litherapy.ro este compus dintr-o gamă variată de tratamente și proceduri medicale non-invazive, menite să reducă sau chiar să elimine simptomelor unor afecțiuni ale coloanei vertebrale. afecțiuni articulare, reumatism, poliartrită reumatoidă, spondilită anchilozantă etc. Poți apela cu încredere la Litherapy și pentru o recuperare optimă în urma unor afecțiuni oncologice, autoimune, de nutriție și multe altele.

Ce se întâmplă în cadrul unei vizite la Litherapy?

Dacă suferi de oricare din afecțiunile enumerate mai sus și apelezi la Litherapy, vei avea parte mai întâi de un consult medical minuțios, la sfârșitul căruia specialistul îți va recomanda un program de tratament special gândit pentru cazul tău particular.

În comparație cu tratamentele clasice, tratamentele de care poți beneficia în cadrul centrului Litherapy nu au efecte secundare și nici o acțiune limitată în timp. De asemenea, spre deosebire de intervențiile chirurgicale, ele nu prezintă niciun fel de risc și nici nu necesită o perioadă de recuperare, ba dimpotrivă, pot contribui la procesul de recuperare necesar în urma vindecării unei afecțiuni medicale.

Protocolul centrului Litherapy este format din două părți distincte. Prima parte cuprinde ședințe zilnice desfășurate pe o perioadă cuprinsă între 10 și 20 de zile, ce au ca scop ameliorarea simptomelor afecțiunii medicale tratate. Ședințele din această primă parte trebuie repetate ori de câte ori simptomele revin.

Cea de-a doua parte este cea de întreținere, formată din ședințe săptămânale sau care au loc o dată la două săptămâni. Această a doua parte este foarte importantă deoarece elimină riscurile recidivei. Majoritatea pacienților care suferă de afecțiuni la nivelul spatelui sau încheieturilor, după vindecarea simptomelor care le perturbau stilul de viață, se întorc la vechile obiceiuri, lucru care face ca boala să recidiveze dacă nu se iau măsuri.

Principalele proceduri de care poți beneficia în cadrul centrului Litherapy

Litherapy oferă pacienților săi proceduri și terapii non-chirurgicale precum:

– decompresie vertebrală la cald cu infraroșu & anioni: se folosește pentru tratarea durerilor de spate și a afecțiunilor localizate la nivelul coloanei vertebrale;

– reflexoterapie pe turmaniu & nano-diamant

– Yumeiho – o terapie japoneză denumită și mobilizare osteo-articulară;

– fizio electroterapie cu vacuum & frecvență joasă: această terapie se bazează pe tehnica vacuum pentru a mobiliza lichidele stagnate la nivelul hipodermei;

– kinetoterapie sau gimnastică medicală de recuperare individuală;

– ozonoterapie: tratamente medicale cu ozon;

– chiropractică viscerală: reprezintă tratarea organelor interne prin intermediul presării, deplasării și masajului;

– masaj medical: se adresează pacienților cu diverse afecțiuni neurologice, dar și reumatice;

– tehnici terapeutice orientale: terapii Yoga și Tao Chang Yoga;

– miostimulare curenți AL-TENS: tratarea contracturii musculare prin antrenare și tonifiere musculară.

Toate aceste tratamente sunt oferite de o echipă de medici și kinetoterapeuți empatici și cu experiență. Directorul medical al centrului Litherapy este doctorul Mihai Pascu, absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie Carol Davila și are competențe în tehnica Yumeiho, fiind licențiat de Societatea Română de Yumeiho și de Societatea Medicală Rusă cu Grad III DAN & Chiropractică Viscerală.

De reținut este faptul că rezultatele tratamentelor oferite în cadrul centrului Litherapy diferă de la pacient la pacient, în funcție de stadiul afecțiunii de care suferă, vârsta și condiția fizică a acestuia.

De ce să apelezi la centrul Litherapy pentru vindecarea durerilor?

În măsura posibilităților și în funcție de situația particulară a fiecărui pacient, tratamentele non-invazive sunt de preferat operațiilor chirurgicale și tratamentelor clasice, cu posibile efecte secundare negative.

Obiectivul centrului de vindecare a durerii, Litherapy, este acela de a reda pacienților săi speranța unei vieți sănătoase, fără durere și fără disconfort.

Litherapy este unul dintre puținele locuri unde poți afla nu doar cauza durerilor tale, ci și cum trebuie să procedezi pentru a le vindeca și a evita recidiva. Ca pacient, ar trebui să pui un accent deosebit nu doar pe soluțiile temporare, ci să cauți mereu care sunt opțiunile tale pentru un trai mai bun mult timp de acum înainte.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *