Search for content, post, videos

Laura Cosoi, despre cel mai greu moment din viata ei! Cand s-a simtit respinsa: ”Da, am fost nedorita. Am stiut asta”

Laura Cosoi, care a devenit mama pentru prima oara in urma cu aproape doua luni de zile, a vorbit despre momentul in care s-a simtit respinsa de anumite persoane din viata ei.

Desi a simtit si a stiut din start ca unele persoane nu o doresc, Laura Cosoi a marturisit ca nu le-a picat pica, ci ba mai mult, la un moment dat, chiar le-a multumit.

„Da, am fost nedorita, clar, de anumite persoane. Am fost o prezenta incomoda, nu stiu cat de nedorita. Chiar si asta, faptul ca persoana respectiva credea ca nu sunt ce trebuie pentru cine credea ea, ca s-ar potrivi mai bine in alta formula, m-a ajutat (…) Nu am urat niciodata pe cineva, dar nu intelegeam de ce cineva se poate purta urat sau nerespectuos cu o persoana care, din punctul meu de vedere, nu facuse rau nimanui. Cu siguranta tot raul a fost spre bine, altfel eu eram blocata intr-o nefericire. Eu pot acum sa ma rog si sa-i multumesc. I-am multumit dupa aceea”, a declarat Laura Cosoi, conform andreearaicu.ro.

„Nu am curaj sa fac multe chestii. Sunt o tipa foarte atenta. Nu imi plac sporturile exteme, sa ma arunc cu parasuta, nu am curaj. Nici nu am nevoie sa inving frica asta, cred ca pot sa construiesc in alta parte. Nu trebuie sa imi demonstrez ca pot sa ma arunc in gol, nu am de ce sa fac asta”, a mai declarat Laura Cosoi.

De asemenea, ea a dezvaluit si care sunt lucrurile care o fac fericita. „Familia este cel mai important lucru din lume. Din punctul meu de vedere, nu cred ca exista ceva care sa te implineasca mai mult ca familia. Intalnirile cu familia sunt importante. Noi suntem ca italienii, ne intalnim, ne certam, plangem, radem, suntem spumosi ca familie. La mesele noastre sunt toate starile, nu-ti imagina ca e o armonie perfecta, nu toti traim zen, nu, in niciun caz. Tocmai asta e frumuseatea, ca sunt contraste, ca suntem diferiti si ca suntem impreuna asa”, a mai declarat, pentru sursa citata, Laura Cosoi.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *