Search for content, post, videos

Jojo face din nou baie in piscina, dar de data aceasta imbracata

Castigatoarea editiei de anul acesta a celebrului show tv Dansez pentru tine, Catalina Grama alias Jojo revine pe marile ecrane si de aceasta data sub indrumarea lui Sergiu Nicolaescu, in filmul Ultimul corupt din Romania, o comedie care va avea premiera in cinematografe din 17 februarie.

Odata cu lansarea noului sau film, frumoasa actrita va putea fi admirata din nou in piscina, insa spre deosebire de Poker, celebra scena ne-o va prezenta pe actrita imbracata, anunta MediaPRO Distribution intr-un comunicat de presa.

In plina ascensiune profesionala, Catalina Grama reia rolul de succes din Poker, cel al Monicai Lacusta care de aceasta data schimba viata de prostituata de lux pe respectabilul fotoliu de ministru al culturii. 

Despre toate provocarile intalnite la filmarea acestei controversate scene, Catalina Grama declara cu sinceritate: ,,Trebuie sa va marturisesc ca mi-a fost foarte frica pentru ca eu n-am sarit in viata mea intr-o pisicina, iar domnul Nicolaescu a  fost foarte strict, a vrut neaparat sa sar eu, nu s-a folosit nici o dublura si intr-un final, am sarit ca o adevarata profesionista. Recunosc ca imi tremurau genunchii usurel.. Monica iubeste piscina aceea, pentru ca ati vazut-o si in primul film sarind in piscina. De data asta vine incalzita de la minister si nu mai are rabdare, sare de-a dreptul in piscina cu toate hainele de ministru pe ea.”

Fosta amanta a lui Claudiu, pe care l-a despartit de sotia Margit, a devenit protejata lui Titel. Visul ei de moldoveanca de peste Prut a fost sa ajunga prezentatoare la meteo, dar Pangica a preferat s-o plaseze la Ministerul Tineretului. Ajunsa ministru, Monica se intinde la cascaval, devenind capra ispasitoare perfecta pentru a fi sacrificata pe altarul anticoruptiei. Disperata ca va ajunge la inchisoare, se culca cu Marcel care-i promite sa-i dea leapsa lui Titel.

Se baricadeaza in cabinetul ministerial si intra in greva foamei. Foame pe care si-o astampara cu Arcasa, pestele ei, protectorul ei…

Alaturi de Catalina Grama,  distributia comediei Ultimul corupt din Romania, aduce pe marile ecrane interpretari magistrale din partea unor nume cu greutate ale scenei romanesti precum: Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu, Ion Ritiu, Mircea Diaconu, Nae Lazarescu si Vasile Muraru.

O productie MediaPro Pictures, Ultimul corupt din Romania este regizat de Sergiu Nicolaescu si are la baza un scenariu semnat de Adrian Lustig. Din 17 februarie, filmul va fi distribuit de MediaPro Distribution, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Baneasa, Odeon Cineplex Cluj, Cityplex (Bucuresti, Constanta, Brasov si Tulcea), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Pitesti, Targul Mures), Cinema Premiera (Ploiesti), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Cortina (Oradea), Patria (Craiova), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina) si Victoria (Iasi).

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *