Search for content, post, videos

Joburi bine platite si conditii de lucru la standarde inalte

Sa lucrezi intr-un mediu legal inseamna siguranta banilor tai. In Romania activitatea de videochat este legala, fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004. Este unul din joburile preferate de din ce in ce mai multi tineri oferind flexibilitate, un mediu de lucru la standarde inalte si venituri consistente. Studiourile au o serie de reguli extrem de atractive pentru tineri, astfel: este 100% legal, au posibilitatea de a face un credit bancar raportat la veniturile reale realizate, banii se primesc pe card, in lei, la cursul valutar de la banca cu care se lucreaza. asigurare medicala, venituri de la 500 Euro la peste 1000 Euro.

Multe tinere cred ca pentru a fi model in videochat trebuie sa aiba trasaturi fizice deosebite, asemenea modelelor de podium. Este si nu este adevarat. Daca le ai, atunci reprezinta un atu in plus. Daca nu le ai, este poate chiar mai bine. Poti face din “defectele” tale elemente unice ale personalitatii tale, sa fie acel “je ne sais pas quoi” al tau. Conteaza multe alte lucruri si prin combinarea lor, poti fi un model de succes. Se poate sa ti se para lucruri banale, dar studiorile au nevoie de fete sociabile (atat in lumea virtuala –facebook, twitter), cat si in viata reala ( iti place sa iesi in club, in parc cu prietenii etc.).

Atmosfera este cea mai importanta, astfel ca studiourile de elita organizeaza vacante pe timpul verii sau iernii, la mare sau munte, unde tu nu trebuie decat sa vii si sa te simti bine, sa traiesti atmosfera de vacanta si sa o impartasesti si celorlalti. Este ocazia perfecta sa se uneasca si mai bine echipa, prin schimbul de experienta si bineinteles prin distractie.

Caracteristicile pe care un studio de videochat de elita le are sunt: punctualitate, motivatie, creativitate, buna dispozitie.  Videochatul este pentru cele care il aleg un job normal, ca oricare altul, care  poate aduce multe avantaje, atat pe plan financiar si profesional cat si cel personal. Managerii isi doresc sa ofere angajatelor un stil de viata decent si cat mai aproape de standardele la care toti aspiram. Sunt aspecte adeseori ignorate de marile companii, care nu urmaresc decat propriul beneficiu.

Acestea sunt promisiunile pe care majoritatea studiourilor de Videochat le fac noilor parteneri. Nu trebuie sa uiti insa ca nu toate ofera aceste lucruri, astfel ca este important sa te documentezi inainte de a accepta un astfel de job si sa faci cele mai bune alegeri.

Sursa: www.avcstudio.ro

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *