Search for content, post, videos

iPad 3 – parca special facut pentru femei FOTO

La aproape 50 de milioane de aparate vandute, Apple este una dintre cele mai apreciate companii din lume. Si faptul ca nu fac diferentieri de sexe, este un mare plus!

UPDATE 20.42

Doamnelor si domnilor, iPad va fi lansat in Romania pe 23 martie la preturile de 630, 730 si 830 de dolari.

UPDATE

iPad 3 avea 10 ore autonomie si noua pe reteaua 3G.

Tableta are o grosime de 9,4 milimetri si este un pic mai grea decat a doua generatie.

UPDATE Tim Cook Pentru prima oara un iPad are o rezolute mai mare decat intregul ecran de prezentare din spatele meu. 2048×1536 cred ca e destul. Asta inseamna 3.1 milioane de pixeli. Cel mai mare numar de pixeli dintr-un dispozitiv mobil

Noul iPad are 264 de pixeli pe inch, ceea ce inseamna ca este un ecran de tip Retina.

UPDATE: Pretul noului Apple TV va fi de 99 de dolari. Urmeaza cel mai probabil lansarea iPad

UPDATE Tim Cook (CEO): produsele post-PC (iPod, iPhone, iPad) reprezinta 76% din veniturile obtinute de Apple

– Apple a ajuns la 362 de magazine la nivel global, cu 110 milioane de vizitatori in trimestrul 4 al anului 2011

– anul trecut au fost vandute 314 milioane de aparate bazate pe iOS (iPod Touch, iPhone, iPad)

– sistemul de comanda vocala Siri va fi disponibil si in limba Japoneza în iOS 5.1, care va fi disponibil astazi

– 585,000 de aplicatii disponibile in Apple App Store, 25 de miliarde de aplicatii descarcate de la lansarea platformei in anul 2008

– aplicatia cu numarul 25.000.000.000 a fost descarcata in China

– 100 de milioane de utilizatori ai serviciului iCloud de la lansarea din 12 octombrie 2011

UPDATE Ecranul noului iPad 3 va avea aceeasi dimensiune ca ecranul de iPad 2 (9,7 inci), insa va avea o rezolutie de patru ori mai mare (2048 pe 1536 de pixeli fata de 1024 pe 768 de pixeli).

Reprezentantii Apple au trimis o invitatie presei prin care anuntau ca We have something you really have to see. And touch – Avem ceva ce trebuie neaparat sa vedeti. Si sa atingeti!

Desi pare doar o miscare de markrting, Apple pare sa lanseze noul IPad 3. Speculatiile sunt sustinute si de modalitatea in care a fost lansat iPad 2, tot in martie anul trecut. Avand ca sursa presupuse scurgeri de informatii de la o fabrica din China sau tiparul respectat de Apple in legatura cu productia si lansarea produselor sale, informatiile prezinta cele mai importante detalii despre noul iPad 3.

Se pare ca noua tableta va avea un design asemanator cu actualul iPad 2, dar cu o grosime mai mare datorita incorporarii unei baterii mai puternice care va permite o autonomie de pana la 20 de ore cu reteaua wireless pornita.

Ecranul va fi unul Retina Display cu o rezolutie mai mare, de 2048X1536 pixeli fata de 1024X768 de la iPad 2, iar in legatura cu antena noului produs, variantele cele mai vehiculate sunt Verizon sau AT&T, dar nu se exclude posibilitatea unei conectivitati 4G LTE.

Prezenta camerei de 8 MP pe telefoanele iPhone 4S au determinat specialistii sa creada ca si noul gadget va avea acelasi timp de camera capabila de inregistrarea imaginilor in format HD (inalta definitie), lucru preferat de femei, la nivel mondial, mai ales cand vine vorba de fotografierea celor apropiati.

The Telegraph informeaza ca exista posibilitatea ca noua tableta de la Apple nu se va numi iPad 3, ci iPad HD, tocmai datorita calitatilor pe care le are din punct de vedere al imaginii.

 

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *