Search for content, post, videos

Ioana Maria Moldovan, nostalgica de sarbatori! Marturisiri neasteptate facute de vedeta: ”Mi-e dor sa merg la colindat cu toti copiii de pe scara”

Ioana Maria Moldovan a marturisit, in cadrul unui interviu, ca ii este tare dor de perioada in care mergea la colindat alaturi de copiii de pe scara.

„Iubesc Craciunul in familie, sa impodobesc bradul, sa colind, sa primesc colindatori si sa-l astept pe Mos Craciun, pentru ca inca mai cred in el. E deja o traditie ca de Craciun sa fiu la Targu-Mures, alaturi de cei dragi. Anul acesta Craciunul este special, e primul in care avem o mica minune printre noi. Sunt curioasa cum va reactiona Andrei-Ioan, care are 11 luni, cand va vedea bradul si cadourile de la Mos.

Cu siguranta o sa fie un Craciun magic pe care abia-l astept! Cat despre Revelion, cu siguranta il voi face acasa, in Bucuresti,, iar pe 31 decembrie voi prezenta stirile zilei. De cand ma stiu, nu a contat prea mult noaptea dintre ani”, ne-a spus Ioana.
Ba mai mult, ea a marturisit ca de fiecare data primeste colindatori, intrucat considera acest obicei unul dintre cel mai frumos.

„In fiecare an in preajma Craciunului, devin nostalgica si ma cuprinde dorul de sarbatorile copilariei. In fata ochilor revad cu zambetul pe buze imagini rupte parca dintr-o poveste. Erau ierni geroase cu putine grade in termometre, dar gradele nu le simteam pe derdelus, la patinoar sau la bulgareala. Veneam acasa rosie-n obraji si cu cele trei randuri de haine ude si ma lipeam rapid de calorifer. Iar ai mei ma asteptau cu ceai fierbinte si cornulete.

Imi amintesc de Ajunurile in care stiam ca urmeaza sa vina Mosul, pe care-l asteptam cu mare drag si emotie. Si mi-e dor sa merg la colindat cu toti copiii de pe scara.

Bateam din usa-n usa si dupa colind, ne strangeam la caldura sa ne numaram banii. Erau primii nostri bani munciti cu sudoarea corzilor vocale. Sunt cateva franturi din sarbatorile copilariei mele. Mi-e tare dor de acea perioada, pe care acum o s-o retraiesc an de an alaturi de Andrei-Ioan”, a povestit prezentatoarea TV.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *