Search for content, post, videos

Interviu emotionant cu Angela Similea: „Nu stiu daca am mers mai departe după moartea lui Victor şi a parintilor nostri”

Cu lacrimi in ochi, Angela Similea ne-a vorbit atat despre trecutul dureros, cat si despre planurile de viitor. In acest moment, pregatirile pentru nunta nepotului ei au prioritate in viata artistei, dar si botezul stranepotului sau.

Dupa ce a petrecut cateva ore cu bunicii din Bucureşti, la un eveniment organizat de Primăria Sectorului 3, impartasindu-le detalii despre cariera ei si viata personala, Angela Similea a acordat un interviu.

A pierdut multe persoane dragi, fiind greu incercata cu fiecare disparitie, dar de fiecare dată a gasit puterea de a merge mai departe in oamenii care au avut nevoie de vocea si munca ei. Se considera norocoasa ca nu a ramas singura niciodata, prietenii fiind cei care i-au fost mereu alaturi.

„Nu stiu daca am mers mai departe, depasind momentele dificile, firescul se deruleaza asa cum este. Speranta faptului ca cei care au plecat sunt bine este cea care ma tine, nu puternica, dar dreapta. I-am iubit enorm pe toti, pe Victor, parintii mei, pe parintii lui Victor, iar o parte din mine este si acum cu ei”, a declarat Angela Similea.

Artista ne-a spus ca in adolescenta se pregatea sa dea la medicina si sa ajunga medic pediatru, dar profesorul i-a spus ca locul ei este pe scena. „El mi-a recomandat din motive obiective sa merg pe scena. Profesorul meu de muzica din liceu a hotarat stralucirea viitorului meu”, a spus artista.

Viitorul se arata mai bland decat trecutul si Angela Similea continua sa lucreze impreuna cu bunul sau prieten Ovidiu Komornyik la ultimul album, intrerupt din cauza evenimentelor care s-au petrecut in viata ei. Anul viitor va fi finalizat, spre bucuria oamenilor care asteapta sa le fie mangaiat sufletul de vocea si melodile de dor.

Acum, Angela Similea asteapta nunta nepotului ei. In curand, insa, ea isi va boteza si stranepotul care este pe drum. Pe 10 decembrie, artista va pleca in America sa petreaca sarbatorile de iarna alaturi de familie.

VEZI INTERVIUL INTEGRAL PE CANCAN.RO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *