Search for content, post, videos

Ilinca Vandici, marturisiri despre cele mai grele momente din viata ei: ”M-a marcat…”

Ilinca Vandici este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV de la noi. Ea se mandreste cu o familie frumoasa si cu o cariera de invidiat, dar viata ei este umbrita de pierderea tatalui ei.

Vedeta a vorbit despre cel mai greu moment din viata ei si a dezvaluit ca a suferit enorm dupa pierderea parintelui ei.

„Cel mai greu moment prin care am trecut, si care, evident, m-a marcat, a fost pierderea tatalui meu. Odata cu pierderea parintelui, pe langa durerea imensa pe care am simtit-o, am sentimentul ca m-am maturizat peste noapte.

Cred ca fost o lectie de viata pentru mine si sunt convinsa ca tatal meu, chiar daca a plecat dintre noi, ma poate ajuta mai mult de acolo, din ceruri”, a marturisit ea.

Ba mai mult, ea a marturisit ca s-a confruntat si cu o depresie dupa ce a nascut.

„Da, am suferit de depresie postnatala, pe care am incercat sa o inteleg si sa mi-o explic, sa caut raspunsuri, pentru ca nu credeam vreodata ca mi se poate intampla mie, eu fiind un om extrem de calculat, de ancorat in realitate, constient de tot ceea ce se intampla in jurul nostru. Ei bine, uite ca mi s-a intamplat si ma bucur ca am reusit sa trec cu bine peste asta cu ajutorul sotului meu si familiei mele”, a afirmat ea.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *