Search for content, post, videos

Iata care este cea mai trista zi a saptamanii

Pe parcursul dimineţii de luni, oamenii se plang aproximativ 34 de minute, in timp ce in restul zilelor din saptamana vaicareala nu depaseste 22 de minute. Din acest motiv, specialistii in psihologie au declara lunea “cea mai trista zi a saptamanii”.

Unul din trei oameni a declarat ca uraste ziua de luni mai mult decat oricare alta zi a saptamanii. Unele dintre motivele pentru care oamenilor le displace ziua de luni sunt oboseala acumulata in timpul weekend-ului, problemele care trebuiesc rezolvate la locul de munca si intrarea greoaie in ritmul de lucru.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 2.000 de persoane, care au menţionat traficul, starea de sanatate si presiunea de a ii mulţumi pe toţi cei din jur printre motivele care ii streseaza in zilele de luni.

Desi exista multe motive care ne pot afecta starea de spirit, mai ales in zilele de luni, problemele legate de sanatate sunt unele dintre cele mai importante. Asadar, ingrijirea sanataţii poate imbunataţi starea generala si nivelul de fericire, a declarat un purtator de cuvant al companiei Flomax Relief care a realizat studiul citat de publicaţia britanica Daily Mail.

Topul motivelor pentru care oamenii se plang in zilele de luni:

– le este teama de saptamana de lucru

– se simt intodeauna mai obisiţi lunea decat in oricare zi a saptamanii

– le este dor de week-end

– le ia mai mult timp sa intre din nou in ritmul de lucru

– nu au dormit suficient in week-end

– au facut abuz de alimente si alcool in week-end

– petrec week-end-ul facand numeroase activitaţi fizice

– au intotdeauna mult de lucru in zilele de luni

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *