Search for content, post, videos

Heart macarons la Madame Lucie

La Madame Lucie este disponibila o serie limitata de heart macarons pentru a celebra sarbatorile dedicate iubirii, Valentines Day si Dragobetele.Madame Lucie a pregatit pentru toti indragostitii o editie limitata de heart macarons, in doua arome imbietoare: macaron cu tradafir si lychee si macaron cu ciocolata.

Pana pe 25 februarie inclusiv, heart macarons se vand individual (60 gr.) la pretul de 9 lei/buc. si in pachetul special: mini sampanie Demoiselle si 2 macarons in forma de inima la pretul de 70 lei.

In plus, 18 sortimente de macarons, cupcakes sau clasicele cheesecakes si carrot cakes se gasesc zilnic la Madame Lucie – Boutique de Gateaux.

Dulceturile Les saveurs d’Yveline, nuga Le Maitre Gourmet, coniacul Calvados Christian Drouin si Jean Filloux vor completa inedit mesajul dulce pe care orice indragostit isi doreste sa il transmita in aceasta perioada.

Adresa Boutique-ului Madame Lucie este: Strada Tudor Stefan, nr. 26, sector 1 (Zona Dorobanti, intre Mario Plaza si benzinaria Petrom).

Scurt istoric

Madame Lucie este povestea unei pasiuni, o pasiune adusa din Franta intr-un laborator din Bucuresti. Brandul s-a lansat in luna mai 2010, punand accent pe celebrele macarons frantuzesti, pregatite de laboratorul Madame Lucie din Bucuresti dupa o reteta originala. Acest desert este in mare voga in Franta si in lume, continuand sa fascineze din cursul secolului VIII, atunci cand au fost create in manastirile venetiene, pana in prezent.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *